Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ха сега де?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ха сега де?

Днес си спрях на един червен светофар, и едно пазарджишко автомобилче спря на -10 см от мен.

Задната броня на бенца се понапука малко - вероятно само боята, и леко се поомачка една декоративна лъскава лайсна върху бронята.
    Мерседес W210 elegance.

Шоферката на автомобилчето - едно детенце, дето може да ми е внуче, симпатяга - кво ша прайм - викам - КАТ, или кинти.
    А, КАТ не щем

Обадих се на моя майстор - вика 200 кинта - по мой преразказ.

Мацето вика - ми аз работя в автосалон, моите хора ще я оправят.То пък - реномиран и голям салон, известен..

И си мисля - дали да им я оставя да си упражняват автоджамбазките умения по парфюмиране и дезодориране, или да махна с ръка?
    Белята не е голяма, но силно ме дразни - както и всяка нехубавина по колата.

Датчиците на парктроника са здрави - де факто - напукана броня и огъната хром-лайсна върху бронята.

Чудя се дали да си оставя колата в ръцете на незнайни майстори, или не?

Не се сетих да снимам, ама дайте някой акъл - да си имам повод за среднощни размисли...

От: Ха сега де?

Вени,колкото пъти съм виждал коли,ремонтирани от "виновния" водач или негови приятели,толкова пъти съм пращал поздрави на майките им!! Може пък твоя случай да е изключение!!
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

В никакъв случай.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Бат' Вени, от чисто любопитство да попитам нещо - защо КАТ и /или/ кинти? Питам, понеже тука във Франция участниците в ПТП-то просто попълват протокола за ПТП, подписват се /ако са съгласни/ и се разделят, после застраховкаджийте плащат щетите, или по-точно те ти оправят колата в сервиз и поемат всички разходи.
        Тук при нас полицията /жандармерията/ идва на място САМО когато има ренени, или жертви. САМО ТОГАВА.
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
          Не се сетих да снимам, да си имам повод за среднощни размисли...
          Ти за бронята или за мацето
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Да де, това е червея, дето ме гризе отвътре..
            и като му сипя още една водка, и ще му заглуша гласа...

То, ако имаше изключения, то и аз щях да съм изключението, дето ще спечели джакпота, ама ..
            Дори и фиш съм пускал, и пак не ще, пущината...

Пък не ми се ще някой незнайник да ми пипа колата, еле да я прави по горната схема...
            Май ще си сипя още една анестезийка, и ще преглътна...

Коментар

Ето го
              Прикачени файлове
              Само DIESEL !!!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Ти за бронята или за мацето
                Пфу, фърли ме в размисъл....

Май не съм толкова дърт...
                па и мацето - не беше толкова малко, сякаш...

Баси бронята - утре ще я извикам на едно питие девойката ( с кавички много, де)

Ама аз бронята кво да я снимам - аз мога и утре да си я гледам, пипам и човъркам...
                обаче мацето...

да не си кривя душата - бе, хубаво си беше... и усмихнато...

Бе, и тук ще махна с ръка....

Коментар

Мишо,и тук е така,ама да ти ударят Мерцедеса,и то отзад,си е като да има тежко ранени!!

Вени,будала такъв-поне да беше я снимал .......мацката де!!
                  088пет722пет99
                  http://www.hydropompi.com/

Коментар

Вени що верно кат? Мен вече не ме притеснява, ако ме удари или аз ударя. Двойно констативен и толкова. Изплащат там едни 120-150лв. и толкова.
                    Попълва се за 10мин.

Коментар

Мишо, то и тук има такива бумаги...

Ама резултата от писането им е, че създават един вътрешен комфорт, и после пак отиваш при бай майстор, който за по-лесно ти скъсва половината болтове, отрязва кабелите на парктроника ( 4 датчика по ххх евра) , и още де-що жица види, и после ти казва - ми то така си беше, честна дума....

Преди време по тая система ремонтирах комбито, и като си го взимах, и то се оказа с три кила по-леко - ми то това си го нямаше и преди това, ми то това така си беше, ми то това, ми то онова..

И добре че се обадих на човек, дето се обади на друг, и след два часа дойдоха, взеха колата, и я върнаха в края на деня в пълна комплектация....

Мдаа, добре че се сетих

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                        Пфу, фърли ме в размисъл....

Май не съм толкова дърт...
                        па и мацето - не беше толкова малко, сякаш...

Баси бронята - утре ще я извикам на едно питие девойката ( с кавички много, де)

Ама аз бронята кво да я снимам - аз мога и утре да си я гледам, пипам и човъркам...
                        обаче мацето...

да не си кривя душата - бе, хубаво си беше... и усмихнато...

Бе, и тук ще махна с ръка....
                        Вени, батко Вени, абе тя е ясна работата, ами виж после след пиенето да не излагаш мъжката част от Форума .
                        Искам да кажа, че понеже сме офроуд форум, а не Пернишки Голф Форум, за нас се предполага, че караме бавно, стръвно, орем на дълбоко и не се страхуваме от нищо .
                        Последно редактирано от мишоци; 08-10-14, 22:06.
                        Само DIESEL !!!

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                          Мишо,и тук е така,ама да ти ударят Мерцедеса,и то отзад,си е като да има тежко ранени!!

Вени,будала такъв-поне да беше я снимал .......мацката де!!
                          Аз бях тежко ранен - в сърцето направо...

Пък мацето - ми хубаво си беше детенцето, ама как да я снимам, като то не през обектива, ми през светкавицата на телефона щеше да ми проличи за какво я снимам...

Ама и взех телефона - тя ми звънна - ще взема да и опростя греховете - срещу новосъздадени такива, и срещу снимка..
                          Ще я постна, пък после ще обсъждаме - бивало ли е, или не...

Коментар

Мда - двустранен протокол, ама като те гледа една сладка мацка и некой ти вика "200 кинта", все се замисляш да и земеш телефона и да решите проблема по трети "неописан по-горе в темата" начин
                            Така де - казусът е ясен. Ако не му беше заради мацката, въобще нямаше да го мисли по нощите на ракийка
                            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                            0888 315 794
                            LZ1UPI
                            A1 (Rh+)

Коментар

В така създалата се ситуация следващият диалог започва с
                              невиновният участник в ПТП:
                              Ко ши прайм? 200 кинта или да почерпя едно кафе за начало?

А може и тя да си донесе протоколи да ги попълните, но няма да е интересно... 100 лв се изхарчват, спомен за пиене на кафе никой не може да ти вземе

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X