Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бизнесмен иска да дари на България плаващ остров

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Бизнесмен иска да дари на България плаващ остров

Бос, разцепил си хубавия остров. Само кажи под платна ли го изкърти, или на мотор? И ако на мотор, нещо с охлаждането имА ли проблем?

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Много шум за нищо ...
      Аа, моля Ви се, как за нищо - "...30-те хиляди кв. км. в Тихия Океан, оценени на повече от 5 трилиона долара."

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
        Аа, моля Ви се, как за нищо - "...30-те хиляди кв. км. в Тихия Океан, оценени на повече от 5 трилиона долара."
        Да продаде острова и да дари парите на Мамковината, за оправяне на всички дългове, изкупуване на няколко нефтени и газови находища (или концесионирането им за поне 100 г. напред) - тогава става национален герой, ще прекръстим София на Божобалания, а с референдум, може да решим и страната да прекръстим.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          Да продаде острова и да дари парите на Мамковината, за оправяне на всички дългове, изкупуване на няколко нефтени и газови находища (или концесионирането им за поне 100 г. напред) - тогава става национален герой, ще прекръстим София на Божобалания, а с референдум, може да решим и страната да прекръстим.
          Бойко II-ри ще стане.

Коментар

Първоначално публикуван от Boris Prodanov Преглед на мнение
            Бос, разцепил си хубавия остров. Само кажи под платна ли го изкърти, или на мотор? И ако на мотор, нещо с охлаждането имА ли проблем?
            Маке цепил,снимка от нета.Март края имаме една до Френска Полинезия та ако ми попадне на тоя острова ще му го нацепя и на него.
            Само не знам граничните му закони какво са,до тогава може да е България,аху иху от къде идваш,аааа не,това не е така....
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Викам да охладим страстите в прав текст с още няколко снимки, защото, съдейки по журналистическия ентусиазъм, с който е подхваната "новината" нЕкои вече си представиха плуваща плътна скала четристин и осемдесе на шейсе километра, която в най- лошия случай може да се накопа, натовари и продаде на далавера за настилка на магистрала "Струма"

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pumice5.jpg
Прегледи:1
Размер:28.8 КБ
ID:5613593

Име:pumice1.jpg
Размер:25.2 КБ
ID:5613596Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pumice2.jpg
Размер:15.0 КБ
ID:5613597

Име:pumice6.jpg
Размер:50.0 КБ
ID:5613598
              And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Интересно как е "забил" флага на острова
                Иначе има мат'риял целия китайски народ да си изтрие петичките.
                По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

Адвoкат по морско право: България може да получи остров в Тихия океан
                  LZ1ZAH

Коментар

Извинявай, ама да не би да имаш някакъв материален интерес от разпространяването на тая идиотска фантасмагория? Очаквате някой да започне да копа втора царичинска дупка или какво?
                    And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Бос, ако стане нашенски тоя остров, не припарвай, брат. Защото съм сигурен, че знаеш какво ще стане - точно в най якото време ще дойдат граничните, ще те вземат на борд , да те олюскат, после ще скочат с омазутените чепици и карабините на борда, и се почва...
                      Аз не за друго, ама така попитах. Иначе тая точно цветова гама от снимката ми е силно позната от родното море, ама не баш с тоя минерален състав. Но пък си мисля, ако вземе , че изригне Папия, как да действаме.

Коментар

Абе аз нещо физически не мога да си го представя това нещо. Освен всички медии да си плюят в устите едно и също нещо, аз на практика не разбрах какво е то това нещо "плаващ остров". Аджеба с каква плътност, като цяло. Щото за пемзата като материал ясно. Придобиваме го и снабдяваме цял свят с матряла да го ползУват при къпане.

п.п. Се много извинявам, ма намерих нещо:
                        Учените обаче са категорични - няма как плаващата земна маса да се нарече остров. „Това е един много тънък слой, който плува върху повърхността и, най-общо, това е камъчето, с което си изтъркваме петите, а иначе можем да го сравним с един боклук, който често можем да видим по нашето крайбрежие”, обясни проф. Радослав Наков.
                        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                          Абе аз нещо физически не мога да си го представя това нещо. ..

Динамо магьосникът и Исус биха могли да стъпят на този "български остров", евентуално...
                          Последно редактирано от icos; 01-10-14, 19:01. Причина: намерих друг клип

Коментар

Първоначално публикуван от Boris Prodanov Преглед на мнение
                            Бос, ако стане нашенски тоя остров, не припарвай, брат. Защото съм сигурен, че знаеш какво ще стане - точно в най якото време ще дойдат граничните, ще те вземат на борд , да те олюскат, после ще скочат с омазутените чепици и карабините на борда, и се почва...
                            Аз не за друго, ама така попитах. Иначе тая точно цветова гама от снимката ми е силно позната от родното море, ама не баш с тоя минерален състав. Но пък си мисля, ако вземе , че изригне Папия, как да действаме.

Най-много да ми искат екипажен списък от Несебър до Созопол пък аз да не говоря Български

Нищо ново под слънцето,и това съм го играл
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X