Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двоен стандарт?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Двоен стандарт?

Преди няколко седмици стана катастрофа с полицай при който загина детенце на 11 месеца... То беше вой по медиите, 'стачки' и блокиране на пътя от страна на местното население, кметски изяви... Общо взето цялата страна бе информирана кой е 'лошия' - снимки, история, семейство, бизнес на семейството - всичко... Полицая стоя под стража доста време и май вчера го пуснаха под домашен арест...
    В същото време вчера премазано от каруца загина друго детенце на 7 месеца...
    И ТИШИНА - повечето кротко споделят 'паднало на завой от каруцата с майка си...
    Споменава се само, че за двама пострадали (бебето и майката) до селото са били отклонени три линейки...
    Не е интересно на медиите ли кой е виновен?
    Или това е прилагане на двоен стандарт - едни могат да си я карат както обикновено - 'то за тях е нормално да трепят и да се трепят', докато другите винаги са виновни, защото не са толерантни?
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

От: Двоен стандарт?

Нещастен случай,бебето е загинало,кой е виновен?

За пьрвия случай е ясно кой е нали,а получи ли си го?
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Те това имам предвид - различната реакция при двата случая авария с участие на ППС при което загива дете...
      В единия вариант - вой до небесата (включително реакция на 'толерирано местното население' с блокиране на международен път), а в другия - 'ами случва се' и тишина....
      А случката е една и съща - загинало дете при контакт с пътно превозно средство...

За това дали си го е получил или не виновника за първата катастрофа - рано е да се каже - съда ще реши.
      Но както знаем от медиите - водача на автомобила стоя доста време под стража, а и в момента е под арест...
      А в другия случай????
      Отговор - СЛУЧВА СЕ - НЕЩАСТЕН СЛУЧАЙ?!?!?
      Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Е нЕма да сране. И полицая не е виновен. На кръвна проба 0,3 по спомен. Автомобила нещо по незнайна причина се отклонил. И си е в къщи де. Чудото пак беше за "три дни". Та случаите са подобни. Все нещастен случай.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X