Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Докога за всеки пост тук ще получавам: "Публикацията ви няма да се вижда, докато ..."

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Докога за всеки пост тук ще получавам: "Публикацията ви няма да се вижда, докато ..."

Докога за всеки пост тук ще получавам: "Публикацията ви няма да се вижда, докато модератор не я одобри за публикуване"
    Търсих и не намерих нищо за това

От: Докога за всеки пост тук ще получавам: "Публикацията ви няма да се вижда, докато

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8364
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

От: Докога за всеки пост тук ще получавам: "Публикацията ви няма да се вижда, докато

Благодаря за отговора Това изяснява всичко. И все пак това чакане някой да ти одобри поста е меко казано изнервящо.
      Пише, че
      Горната процедура не важи за новорегистрирани потребители, които обаче имат референция от вече присъстващ тук активен участник. Тези потребители получават пълните права веднага след регистрацията.
      Някой желаещ да ме препоръча?

Аз съм сериозен участник, но не влизам ежедневно тук. Не съм трол, спамър, робот и не знам още какво . Просто ми писна да чакам някой да благоволи да ми одобри постовете.
      Ако някой направи този жест, ще му бъда много благодарен.

П.П.
      Карам Соренто, 2003.

Коментар

Първоначално публикуван от if40 Преглед на мнение
        ...И все пак това чакане някой да ти одобри поста е меко казано изнервящо...
        15 мнения за 4 години - какво му е изнервящото? И без това не ползваш форума.

Коментар

Рвжимът на одобрение е до 20 мнения стандартно. Още малко търпение! Е, вероятно за някои таланти, може и по-дълго да продължи...
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Да, за около година и ще си ОК.
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

3.75 мнения за година. Песимисти сте! Ще му требват 18 и кусур месеца.
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз написах, че не съм от най-редовните участници.
                Няма значение кой колко участва. Идеята на това ограничение е да има някаква протекция срещу спам и несериозници. Ако греша ме поправете.

Аз мисля, че най-полезното тук е, че колеги си помагат. Може да е клише, но за мен е ценно. Няма лошо, че някои са написали едно мнение за 10 години, а други 100 за един ден.

Аре, със здраве. Ще почакам 18 месеца щом това е толкова важно.
                3.75 мнения за година. Песимисти сте! Ще му требват 18 и кусур месеца.

Коментар

Първоначално публикуван от if40 Преглед на мнение
                  ...Аз мисля, че най-полезното тук е, че колеги си помагат. ...
                  Е да де!? Просто помогни и ти! Всеки може да бъде полезен с нещо. Не са толкова важни броя на мненията. Не бъди обикновен консуматор.
                  Поздрави.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Помагам колега :-)
                    С каквото мога. Не съм от кой знае колко знаещите, но каквото знам го казвам. И тук и в лични разговори и чатове.
                    Това горе за укор ли да го приемам?

Коментар

Не, не те укорява Стоян.
                      Но обикновенното "кибичене" не е цел на този форум.
                      Всеки от над стоте хиляди участници може да има полза от твоите знания или умения.
                      Така че пиши, но не в спама, а в сериозните секции.
                      Успех!
                      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

dedoKoko :-)
                        Пиша в сериозните секции, ако знам нещо и съм сигурен в него. Не си проветрявам езика (клавиатурата) излишно. Не се изживявам като гуру и не поучавам! Ти очевидно знаеш много и затова си 'Утвърден участник'.
                        Написах този въпрос в тази секция защото не можах да намеря отговор с търсачката. А знам, че админите тук са много чувствителни, ако се пише на грешното място. Вероятно са прави :-)
                        Успех и на теб.

Коментар

Хъм, след бегъл преглед на всичките ти 24 публикации за 4 години не открих АБСОЛЮТНО НИЩО, което бих приел като ценна за някого информация. Та за какво е цупенето?
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Ти па!?
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Усещам, че темата ще отиде в грешна посока. За това да спрем до тук.
                              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X