На мен ми се чини, че точно тези колумбийци могат да обърнат и Бразилия, ама...
Е, Суарез си е половин отбор. Действа и с крака и с глава... кофти е, че пуска отвреме- навреме и зъби.
Вива Холандия!
Вива, ама си мислим, може ли да се решава мач от световно и то в последните минути, с дуспа. Пък и не беше толкоз сериозно нарушение. Абе, помните ли, едно време се свиреха фалове в наказателното поле, като двоен удар. Зарязаха ли ги?
Я, холандците били били, браво. Малко европейски отбори останаха, ама да си кажа правичката, за Коста Рика съм в следващия мач.
Наздраве!
Упс... тъй де.
Само двамата ли ще си пишем?! И Ники, отвреме-навреме...
Бе, в този форум няма ли запалянковци? То и мен не ме е много зор, ма си е световно първенство!
Мен повече ме е яд за волейболистите. Как успяха да сринат така единствения отборен спорт, дето ни беше останал читав? Немам думи, баси нещастниците. Никакъв синхрон, тръгват по трима за една топка- и тримата се спират, слабо посрещане, трагична защита, неспособност да се отиграят чисто наши атаки... пълна трагедия. Епизодични проблясъци на сервис, последвани от 2-3 сервиса в мрежата... разбита команда, без никаква мотивация и желание.
Ае, поне костариканците да отупат гърците, задето ми искат големия талон.
Интересно, залозите са за Гърция, ама и аз вервам Коста Рика да ги отупа.
Колкото до волея, едно време и аз бях запалянко, но вече ги зарязах. Нещо има не у ред. Вътрешни раздори...
Не знам защо, ама Найджирия по- ми харесват от френчетата. Пак не съм пил от апчетата, ама викам поне равен да докарат.
Е-е-е-е, баси франците, осакатиха половината нигерийчета...
Коментар