Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за малко информация относно възникването на OffRoad-a

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за малко информация относно възникването на OffRoad-a

Нуждая се от вашата помощ. Скоро четох във форума тема за възникването на off-road-a. Kога се е появил и т.н. Сега не мога да я намеря..
    Търсих и информация за зараждането му в България, но също не открих. Ако някой може да ми даде информация, която касае тези теми, ще съм му много благодарен.
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

От: Помощ за малко информация относно възникването на OffRoad-a

По-добре е да конкретизираш какво те интересува. Цитирам по памет един много готин съфорумец:
    Аз карам в горите и планините от близо 30 години по работа, ама тогава нямаше форум и много по-късно тазбрах, че това било офроуд...
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
      По-добре е да конкретизираш какво те интересува. Цитирам по памет един много готин съфорумец:
      Аз карам в горите и планините от близо 30 години по работа, ама тогава нямаше форум и много по-късно тазбрах, че това било офроуд...
      И аз така кръстник , вече 26 години. А едно време като е нямало асвалтирани ( павирани ) пътища всичко е било офроуд.
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Интересува ме кога се е зародил като вид хоби или спорт, по-точно казано.
        0878 23 58 34- Радо

Коментар

Това ще е трудно. Чувал съм за няколко "Майки на офроуда". Бащата май не е известен. Не знам дали има присъдени родителски права до сега на някой, но поне в нета има инфо за много състезания...
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
            Това ще е трудно. Чувал съм за няколко "Майки на офроуда". Бащата май не е известен. Не знам дали има присъдени родителски права до сега на някой, но поне в нета има инфо за много състезания...
            Така си и мислех, трудно ще е да намеря информация. Благодаря все пак.
            0878 23 58 34- Радо

Коментар

Пробвай в дир.бг да намериш, ако още го има, нещо за трофи клуб "Стари римски пътища".
              Можеш да питаш и Сашо Ковачев, Тодор Христов, Вера Лагадова, Старозагорския клуб, има все още старци в този форум.
              Пропуснах Светльо Дойчинов в суматохата.
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Тук можеш да намериш доста интересни снимки като тази:

Преминаване през брод на река по време на първата обиколка на България с автомобил, предприета през 1911 г. от братята Марин и Методи Лъскови, и шофьора Димко Ангелов с Форд Т (Ford T), като реклама на марката, чийто представител е фирмата “Шпетер & Лъсков”.

Коментар

Благодаря.
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                    Пробвай в дир.бг да намериш, ако още го има, нещо за трофи клуб "Стари римски пътища".
                    Пропуснах Светльо Дойчинов в суматохата.
                    Древни беше думата.А за Светльо,с него трябваше да почнеш!
                    Иво (таксито) Андреев
                    0988 91 80 50
                    Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X