Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Б@ш ма боли кур@ц дали ще прави правителството раница за оцеляване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Б@ш ма боли кур@ц дали ще прави правителството раница за оцеляване

Тази тема е за всички които не засяга информацията за раницата за оцеляване, понеже така или иначе правителството е виновно.

Наличната "работна информация" по темата:

- Ако ще има раница, това е проява на груба надменност от страна на долното правителство към изстрадалия народ. Това е намек и показател че ще ни гонят и от къщите ни към Балкана. Долни типове. За тях да стягат раници, че ей !

- Ако няма да има раница, това е проява на груба надменност от страна на долното правителство към изстрадалия народ. Това е показател за усвоени пари, но как една листовка с инструкции какво да правим при бедствие не ни раздадоха ! Поне раница да бяха пуснали на пазара да си купим ! Те да стягат раниците, че ей !!!

- Да ми връщате парите за къщата ей !

- А пък ти не знаеш - да ти кажа - тия и пари за стратегии са хвърляли !

- Манчес-тър ! Ман-Чес-Тър !!!

Правилата на форума остават валидни.

На всеки час ще бъдат трити произволни или подбрани по прост код (всяко трето, всяко десето, всяко сбора на цифрите от рожденната дата на Фидел Кастро делено на броя им умножено по броя участници) мнения. Или пък няма да бъдат. Но може и да бъдат.
    Издъних се на Тюринг теста

От: Б@ш ма боли кур@ц дали ще прави правителството раница за оцеляване

МислиМ,че схФанах какво имаш Фпредвид,обаче не е ли за раздел "празни приказки и Т.Н" ?

ПП,ако некой Че дава пари,да се наредиМ и аз
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Щеше ми се тричките да седят подредени, но си прав.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        ...На всеки час ще бъдат трити произволни или подбрани по прост код (всяко трето, всяко десето, всяко сбора на цифрите от рожденната дата на Фидел Кастро делено на броя им умножено по броя участници) мнения. Или пък няма да бъдат. Но може и да бъдат.
        Като си започнал да местиш...
        Това трябва да е в "Правилата.."
        Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Аз все още си чакам потребителската кошница, ама ако ще има и раница, да ги пратят заедно...
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Очаквах да се разрази дискусия на тема "Каква маркова марка ще да е тази раница,и дали ще е удобна за носене"....
            Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=B3m2G...yer_detailpage
              от тези ще раздават ли ?
              Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
              "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
              "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Ма ваобште не виждам що се паникйосахте. Ако проблемата е у Украина, ви требват не раници а памперси. После па се уточния че, Кастро немало да прави торбите ами требвало секи сам да си мисли за гаштите. И сеа кво стана - нема раници нема торби нема пари нема къщи нема и памперси а Манчестер сити стана шампион на Ингилизия.
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ако Ми дадете раница, пълна с пари, ше оцелея, обешаам.....
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  -----------------------------------------------
                  0887770735

Коментар

Ако ше ги раздават да ме пишат и мен ма да знаят,че 2 не моем да носим,виж ако имат куфар с патрони ТАМ СЪМ.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Те да имат късмет, да ми дадат раница, аз пушка си имам.
                      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Няма да ти я дават,а продават,щото трябва да изкарат пари за техните ранички
                        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                          Няма да ти я дават,а продават,щото трябва да изкарат пари за техните ранички
                          'Мчи баш тъй!!!
                          ...И четох, че щели да бъдат задължителни... и штели да заместват аптечките в аутомобилите, ама не само,... 'штото и колеездачите штели да са задължени да се оборудват, но техните штели да са по-манечки и от специална дишашта материя, да не им капе пот по г@зето и да се лизгат по седалките... пък ако ши одите на гости, хеле в друг град, задължително всеки пълнолетен требе да носи в раницата като допълнително оборудване бутилка гроздова... ако ли пък се наложи да излязнете на пикник из природата и дяцата требе да са оборудвани /без гроздовата/... и на секи изход/вход на населено място ще бъдат бучнати знаци и/или надписи по хасфалта /където го има/, ама штели да се комбинират с тези за винетките и хич нямало да ни се отрази, ни на местните, ни на централнио бюжет... и да не се забравя, че винаги можете да бъдете спрени и проверени/глобени от органите на реда!

П.П. И не си мислете, че сами ши моете да си скълъпите раница как ви хрумка! Всяка ши има холограмен стикир със срок на годност 12 м., но този срок ши важи само ако оборудването си е пълно, както сте закупили раницата, с отбелязаните бар кодове на съдържанието и на талонче /на което е залепен втори екземплар от холограмния стикер/, като ши се допуска само периодична подмяна, при необходимост на бутилката гроздова /пише, че можела и да е без бандерол, ама не съм сигурен дали да рискувам... /.
                          Последно редактирано от AAF; 27-05-14, 16:07.
                          Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X