Обява

Свий
Няма добавени обяви.

INVICTA - Italy, представителство >?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• INVICTA - Italy, представителство >?

Здравейте, имам въпросче и тъй като от доста време търся инфо по въпроса реших да питам. Та откак се помня ползвам раници Invicta, не знам дали някой е имал досег с фирмата но това са единствените раници които признавам. Колкото и банално да звучи, но при мен раница изкарва точно година само тея на Invicta ми писват от носене + безброй издевателства = безупречни раници.
    Досега от 6 не е имало случай на скъсан шев, счупена катарама, пропил плат (при обилен дъжд). Имам една, която от 10 години ми е нон-стоп на гърба, направо е едно цяло с мен. Но вече взе да се позахабва и не е много представителна.
    -Досега си пазарувах тея невероятни ранички от едно магазинче в Банско, но поради дурако устойчивостта им от 3 години не съм ходил да видя какво става и хоп вчера отивам - ами от отдавна няма внос на такива раници . Викам си, един гугъл и утре раницата е при мен е да де ама пак греда . Никъде в България не можах да намеря магазин или представителство на марката, пък и като цяло в световен мащаб представителствата са ограничени като изключим Италия.
    На официалния сайт на фирмата има и е-шоп, от там се поръчва безгрижно обаче ми е трудно да пробвам някоя през монитора и стигнах до тук - е някой знае ли някъде да се пордават в България ?

Поздрави !

От: INVICTA - Italy, представителство >?

Знаех си че няма да намеря място където да тествам и да избера на живо ...

Коментар

М.. даа.. ще си заръчам една от италианЧко, пък каквото стане

Коментар

Сега ти виждам темата - купувал съм си преди време едни техни тънки поларчета, които са супер удобни, особено за пролет и есен. За съжаление не от тук, а от някакъв местен (не голяма верига) спортен магазин в едно френско село... Та, ако откриеш контакт или решиш да правиш някаква поръчка - свиркай да се включа.
        Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
          Сега ти виждам темата - купувал съм си преди време едни техни тънки поларчета, които са супер удобни, особено за пролет и есен. За съжаление не от тук, а от някакъв местен (не голяма верига) спортен магазин в едно френско село... Та, ако откриеш контакт или решиш да правиш някаква поръчка - свиркай да се включа.
          Ами май ще заръчам директно от сайта, че нищо друго не откривам. Ако харесаш нещо драсни, пък ще мислим кога да заръчваме

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
            Ами май ще заръчам директно от сайта, че нищо друго не откривам. Ако харесаш нещо драсни, пък ще мислим кога да заръчваме
            Явно са се преориентирали само към торби. Поне само това виждам на сайта. А поларите им бяха готини... жалко.
            Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
              Явно са се преориентирали само към торби. Поне само това виждам на сайта. А поларите им бяха готини... жалко.
              Май да, за съжаление....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X