Здравейте, имам въпросче и тъй като от доста време търся инфо по въпроса реших да питам. Та откак се помня ползвам раници Invicta, не знам дали някой е имал досег с фирмата но това са единствените раници които признавам. Колкото и банално да звучи, но при мен раница изкарва точно година само тея на Invicta ми писват от носене + безброй издевателства = безупречни раници.
Досега от 6 не е имало случай на скъсан шев, счупена катарама, пропил плат (при обилен дъжд). Имам една, която от 10 години ми е нон-стоп на гърба, направо е едно цяло с мен. Но вече взе да се позахабва
и не е много представителна.
-Досега си пазарувах тея невероятни ранички от едно магазинче в Банско, но поради дурако устойчивостта им от 3 години не съм ходил да видя какво става и хоп вчера отивам - ами от отдавна няма внос на такива раници
. Викам си, един гугъл и утре раницата е при мен е да де ама пак греда
. Никъде в България не можах да намеря магазин или представителство на марката, пък и като цяло в световен мащаб представителствата са ограничени като изключим Италия.
На официалния сайт на фирмата има и е-шоп, от там се поръчва безгрижно обаче ми е трудно да пробвам някоя през монитора и стигнах до тук - е някой знае ли някъде да се пордават в България ?
Поздрави !
Досега от 6 не е имало случай на скъсан шев, счупена катарама, пропил плат (при обилен дъжд). Имам една, която от 10 години ми е нон-стоп на гърба, направо е едно цяло с мен. Но вече взе да се позахабва

-Досега си пазарувах тея невероятни ранички от едно магазинче в Банско, но поради дурако устойчивостта им от 3 години не съм ходил да видя какво става и хоп вчера отивам - ами от отдавна няма внос на такива раници

На официалния сайт на фирмата има и е-шоп, от там се поръчва безгрижно обаче ми е трудно да пробвам някоя през монитора и стигнах до тук - е някой знае ли някъде да се пордават в България ?
Поздрави !
Коментар