Здравейте не знам дали мястото на темата е тук,но съм си харесал мултицет който го видях само в един полски сайт.Проблема е,че нито знам полски нито познавам хора там,въпроса е може ли някой да ме насочи към посредник който да ми уреди доставката.Или към човек който знае езика или е там да провери имали го в наличност и дали може да ми го изпратят тук в България?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пазаруване от Полша?
Свий
X
-
От: Пазаруване от Полша?
Моите контакти с поляци показват, че владеят "барзо добже" и доста масово американскии чат-пат руски.
Ако толкова не можеш да се оправиш, пиши на лични, ще потърся един човек там, да видим какво може да направи.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
-
Първоначално публикуван от reingar-x Преглед на мнениеЗдравейте не знам дали мястото на темата е тук,но съм си харесал мултицет който го видях само в един полски сайт.Проблема е,че нито знам полски нито познавам хора там,въпроса е може ли някой да ме насочи към посредник който да ми уреди доставката.Или към човек който знае езика или е там да провери имали го в наличност и дали може да ми го изпратят тук в България?
Коментар
-
А кой е сайта, ако не е тайна. Щото има един http://www.tme.eu и там си има меню и на български даже, пък е възможно и да го имат този мултицет.
Коментар
-
Сайта се казва www.ndn.com.pl не можах да намеря модела който си харесах.Направих опит като използвах преводача и изпратих имейл,на другия ден получих отговор,че вече и там го нямало наличен.Модела е Finest 525,колкото и да го харесвам явно няма да се сдобия с него.Последно редактирано от ranger-x; 27-02-14, 21:31.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар