Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пазаруване от Полша?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пазаруване от Полша?

Здравейте не знам дали мястото на темата е тук,но съм си харесал мултицет който го видях само в един полски сайт.Проблема е,че нито знам полски нито познавам хора там,въпроса е може ли някой да ме насочи към посредник който да ми уреди доставката.Или към човек който знае езика или е там да провери имали го в наличност и дали може да ми го изпратят тук в България?

От: Пазаруване от Полша?

Моите контакти с поляци показват, че владеят "барзо добже" и доста масово американски и чат-пат руски.
    Ако толкова не можеш да се оправиш, пиши на лични, ще потърся един човек там, да видим какво може да направи.
    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от reingar-x Преглед на мнение
      Здравейте не знам дали мястото на темата е тук,но съм си харесал мултицет който го видях само в един полски сайт.Проблема е,че нито знам полски нито познавам хора там,въпроса е може ли някой да ме насочи към посредник който да ми уреди доставката.Или към човек който знае езика или е там да провери имали го в наличност и дали може да ми го изпратят тук в България?
      Ако напишеш в иБей точните марка и модел на мултисета, дали аджеба няма да го има в Англия, Германия, Австрия и т.н.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

А кой е сайта, ако не е тайна. Щото има един http://www.tme.eu и там си има меню и на български даже, пък е възможно и да го имат този мултицет.

Коментар

Сайта се казва www.ndn.com.pl не можах да намеря модела който си харесах.Направих опит като използвах преводача и изпратих имейл,на другия ден получих отговор,че вече и там го нямало наличен.Модела е Finest 525,колкото и да го харесвам явно няма да се сдобия с него.
          Последно редактирано от ranger-x; 27-02-14, 21:31.

Коментар

Купи си го от Корея, на сайта на производителя има таква възможност.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X