Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Smart Energy ! Имаме ли идея какво е това нещо и дали найстина работи ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Smart Energy ! Имаме ли идея какво е това нещо и дали найстина работи ?

Някакво си устройство което според писателя било много ефективно и спестявало много голяма част от консумацията на ток !!!
    Как мислите дали , или ... ?

http://яяя,ейсегакаклипъкнямадапочнемдаиминдексирамелинковетенатияточкаком
    Последно редактирано от Goblin; 20-12-13, 16:28.
    Some call it a ... HOBBY. We call it a ... WAY of LIVE!

От: Smart Energy ! Имаме ли идея какво е това нещо и дали найстина работи ?

наЙстина си ралти как съмнеаш ли съ
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Спрете си тока и заложете на дилдо. Плащате само веднъж, сгрява, някой твърдят, че е приятно, изключително икономично, става за самоотбрана и може да се ползва от цялото семейство. Тук е момента да отбележа, че не съм опитвал лично и е възможно да греша
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Мда, а ако се включи в запалката на автомобила, намалява разхода. Работи на същия принцип...

Коментар

Не знам какво работи и какво не ама преди 5 - 6 години като излязоха на пазара тия чудеса една цяла катедра силова електроника не можаха да намерят някакво приемливо обяснение това нещо да работи .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Освен всичко , енергото ти дава бонус, защото подобрава косинус фи....
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
              Освен всичко , енергото ти дава бонус, защото подобрава косинус фи....
              Отдавна съм си мислил да купувам от енергото ток, пък да им продавам cos ф
              Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
              Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Стига бе, нищо не разбирате от торсионни полета и браунови газове! Неучи такива! :–))))
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                  Не знам какво работи и какво не ама преди 5 - 6 години като излязоха на пазара тия чудеса една цяла катедра силова електроника не можаха да намерят някакво приемливо обяснение това нещо да работи .
                  А защо не са приели логичното - че не работи?

Коментар

Първо вижте изчисленията относно дименсията на фазо-инверсното стъпало, а после говорете....

Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Вени, как да не работи, бря? Нали му свети червената ламБиШка, значи работи!
                      Ама нашите учени, понеже са учили по съвеЦки учебници и не знаят как се вади ток от време-пространственния континиум и вакуума, та затуй.
                      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
                        Вени, как да не работи, бря? Нали му свети червената ламБиШка, значи работи!
                        Ама нашите учени, понеже са учили по съвеЦки учебници и не знаят как се вади ток от време-пространственния континиум и вакуума, та затуй.
                        Е как как, с кофа разбира се, но преди това се сипва с бидон 100-150л вакуум във време-пространственния континиум и после с кофа се вади тока.
                        подаръци за мъже от FACOM
                        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

И задължително с пластмасова кофа! От съобръжение за сигурност.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                            А защо не са приели логичното - че не работи?
                            То от самото начало презумцията беше че няма как да работи но хората все пак си поблъскаха главите дали няма някаква теоретична основа да работи . Оказа се че няма . Аз помня един случай с мене в началото на демокрацията . Отивам да купувам от един старец едно Булгар Рено 10 . Колата беше хубава и я купих заговорихме се с човека и накрая му викам абе аз добре я купих от тебе ама като дойде време да я продавам дали ще има на кой ? А човека бащински ме потупа по рамото и ми каза синко господ така е решил като умре един балама на негово място се раждат двама Та така . В интерес на истината една година по късно на реното му взех два пъти повече пари .
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Значи сега да купуваме от тез чудеса , пъ догодина да ги шитнем двойно, пък то и само 10 дни остават до двойното.
                              подаръци за мъже от FACOM
                              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X