Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте всички ... Бих желал да ми отговорите на един въпрос.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Здравейте всички ... Бих желал да ми отговорите на един въпрос.

А всъщност, в 21-ви век сме. Кой кара със скорости...?
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    -----------------------------------------------
    0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
      Ми то стана - дизела не пали - смях в залата, а за нафта никой не отвори дума.
      Майсторе, кой тоз Дизела бе ? А па таа (Пенка) Нафтата ... да не ви разправям за нея ... че то един авер така изгоре .. още не мое се оправи ..все на парафин го .. "избива" .. срамота ви казвам ..

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        А всъщност, в 21-ви век сме.
        Леле как лети времето!!!!
        Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        Кой кара със скорости...?
        СЕКСИСТ! Нещо против Амбреажите ли имаш?

П.П. Ми ако качи снимки на скоростите няма ли да е по-лесно?
        Последно редактирано от D.Dimitrov; 28-11-13, 23:18. Причина: Допълнение
        GPS системи https://www.easytracking.bg/
        Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Първоначално публикуван от D.Dimitrov Преглед на мнение
          Леле как лети времето!!!!

СЕКСИСТ! Нещо против Амбреажите ли имаш?
          Mите, познавам го- не е такъв човек Траяла, ама има много против амбреажните педали.
          От първа на четвърта минава само с двойна междинна газ, без всякакви други педали.
          Последно редактирано от dedoKoko; 29-11-13, 00:03.
          Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
            без всякакви други педали.
            Леле Дедо..... ква я мислеше колегата с кутията... а ква стана.

П.П. Винаги съм бил радетел на идеята за колегиалност и взаимопомощ, но понякога ми се струва, че някой не си прави труда да прочете поне мъничко. Но пък и ми допада, че някои "интересни" теми се развиват елегантно и нежно, с добър тон, и приятно чувство за хумор.
            Поздрави!
            GPS системи https://www.easytracking.bg/
            Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Хъм!? Моя двигател е даже 2,8 па не ми чупи карета. Пу да не му е уроки. А малкия лост е сложен да прави компания на големия. А Амбреажа всъщност е един "мръсен долен ляв педал". Ся да не се обиди някой!
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Аз пък нямам долен ляв педал (не че имам нещо против него)!
                То сигурно затова нямам и кардан ... едно от каретата му беше счупено, и реших проблема глобално - няма кардан, няма проблем
                Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Това сигурно е от двигателя. Някои мотоцикли па даже са с ремък, ем и с по-голяма кубатура. Те па к'во правят не ги знам.

Коментар

Джамбазов къде се загуби? Уж само за един боб отиде..
                    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Гадае в момента...
                      Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                        Гадае в момента...
                        Не издържах на напрежението. Чета и препрочитам екзестенциалния въпрос на автора на темата,

Първоначално публикуван от vladkyty_trc Преглед на мнение
                        Предлагат ми двигател от Vitara 1.6 с компютъра ... трябва ли да взимам и скоростите или двигателя ще потроши каретата и диференциалите ?
                        и се оказа, че на боба му иде много сложен. Досега мислих и накрая намерих отговора. Според мен ако не се укрепи двигателя докато се транспортира заедно със скоростите и диференциалите при рязко спиране или на някой завой ще ги потроши. Така, че според мен да не се вземат скоростите, каретата и диференциалите. Компютъра е хубаво също да се транспортира отделно...
                        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ей Джамбазов Джамбазов, нищо не ти струва боба. Човека не ще возило бе! Човека си има карета и диференциали. Чуди се дали да си вземе и двигател. Аз така преди време (ма бях 7 или 8-ми клас) имах мерак за мотор. Ама мотор йок! С един приятел обаче, изнамерихме един двигател от Балканче. Това в едно забутано мазе. Та имам си аз двигател, ама нямам нищо друго. Всяка сутрин си го палех на село на двора. Всички наоколо скачаха, ама аз горд!

Коментар

Ама не си взел скоростите, нали? То затова, ако ги беше взел, щеше да ревеш...
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Е ти сега да не го слагаш това двигателче на Патрула или му търсиш компютър?

Ей аман от спамери в тоя форум. Давайте сериозно по темата, моля ви се....
                              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                                . Давайте сериозно по темата, моля ви се....
                                Кауза пердута.
                                Барем е в правилния раздел.
                                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X