Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Все още има добрина в хората

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Все още има добрина в хората

"71-годишен шуменец размекна сърцата на българите, след като с криволичещ почерк, но с правилен български език разлепил обяви из града, че търси изгубената си наколенка. На листата от ученическа тетрадка попаднал 31-годишният Ивелин Георгиев. Той заснел обявите, затрупал с тях форуми и електронни медии, след което подкрепата и съчувствието завалели като дъжд. "Бях излязъл на разходка покрай бившата военна болница и циганската махала към вилната зона", разказа пред "Монитор" предисторията 71-годишният герой от обявата Жечко Димитров. По време на похода бай Жечко бил с наколенките на д-р Ливайн, с които не се разделял през последните 16 години. Точно на 21 май 1997-а в часа, в който 30 години по-рано се оженил, бай Жечко претърпял трудова злополука. Бил шлосер в "Пътни строежи", машина го хвърлила на земята и си контузил кръста. Попаднал на телевизионна обява и броил над сто лева за комплект наколенки и непознатото по онова време чудо "Космодиск". С тях карал до 15 октомври т.г. - фаталния ден, когато се прибрал от разходка вкъщи и видял, че едната наколенка я няма. "Тръгнах, айде обратно, по целия път два часа, навсякъде гледах, няма и няма. Тогава ми хрумна да напиша обява, взех на внука тетрадката, написах я пет пъти обявата и я разлепих по целия маршрут." "Когато я видях първия път, нямах апарат, но на другия ден я щракнах - не съм мислил, че някой ще му прати нова или че ще му предложат пари. Просто видях, че е 71-годишен човек, исках да му помогна, ако някой я намери”, разказа пред репортер на вестника Иво Георгиев. Реакциите на хората надхвърлили и неговите очаквания, а бай Жечко, който не ползва интернет, направо го шокирали. От цялата страна тръгнали да се организират желаещи да помогнат с пари или с нови наколенки. Първи реагирали обаче от фирмата, продаваща аксесоарите, и във вторник следобед куриер доставил на бай Жечко нови наколенки заедно с магнитна лента. "Заслугата не е само моя, аз съм само едно зъбно колело, поставено на правилното място", скромничеше вчера, въпреки че не можеше да се нарадва на добрината, 31-годишният Ивелин Георгиев."

От тук:

http://www.monitor.bg/article?id=404915
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

От: Все още има добрина в хората

Ти пък, bojitch, мани ги тия - те са частници - и Иво Георгиев, и фирмата за наколенки, и бай Жечко!

Ако оставим шегата настрана обаче - хепи енд за един дядо
    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Преди десетина години купих на майка ми въпросните наколенки на Др. Ли някой си заради шипове в колената . Носи ги повече от година без никакъв ефект и ги захвърли . Говорил съм с няколко доктори травматолози за въпросните наколенки и единодушното им мнение е че няма медицинско доказателство да влияят по някакъв начин на ставно или друго заболяване . Вече ако човек си внуши че нещо му помага тогава обикновена тел върши работа
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Компенсация...

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
          Ти пък, bojitch, мани ги тия - те са частници - и Иво Георгиев, и фирмата за наколенки, и бай Жечко!

Ако оставим шегата настрана обаче - хепи енд за един дядо
          Това беше точно!
          Иво (таксито) Андреев
          0988 91 80 50
          Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

То си беше прекрасно.А иначе всеки може да вижда каквото си иска.Важно е тези дето виждат положителното да са повече!

Коментар

За съжаление, виждам все по-малко полУжителни неща. Включително във форума.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X