Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Риджбек в беда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Риджбек в беда

Моля да извините нахалството ми, че си позволявам да публикувам информацията и тук, но ме крепи надеждата, че повече хора ще видят това за да предотвратим препродажбата на кучето.

Колеги, има много голяма вероятност в момента на пазара да се предлага "евтинко" 5 месечен риджбек, взет от Младост. Кучето е доста едро за възрастта си, казва се Хари /брат е на нашата Ру/ и НЯМА ридж отгоре. Кучето е регистрирано, чипирано и е от развъдник т.е. описано много подробно до най-малките харектеристики в племенната книга.

Моля ви, ако чуете и видите това куче да се обадите на неговите стопани. Семейството вече пет дена обикаля квартала с надежда да го намери, но е очевидно, че кучето е смотано някъде и не знаем къде ще изкочи. Очаква ви не само тяхната благодарност, но и добра награда.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Обява Хари1.jpg
Прегледи:2
Размер:85.8 КБ
ID:6029280
    Последно редактирано от Грахче; 20-10-13, 18:37.

От: Риджбек в беда

Ще се оглеждам.Дори е добре че сте го написали тук.И без това съм денонощно по улиците та знае ли човек!
    Иво (таксито) Андреев
    0988 91 80 50
    Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Благодаря!

Коментар

Дано се намери хубавото кученце. Хрумва ми обаче нещо...не би ли могло да се поставя проследяващ чип на каишката, чрез който да може да се установява местоположението на кучето в подобни ситуации?
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Този чип върши работа само ако кучето се загуби . Ако го откраднат първото което ще изхвърлят е каишката с ГПСа .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            Този чип върши работа само ако кучето се загуби . Ако го откраднат първото което ще изхвърлят е каишката с ГПСа .
            Е ако е откраднато е ясно, че е "обезопасено" от към ГПС-и.
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

На поляната в Южния парк не се е появявал, а и се съмнявам, че ще се появи. Породата е достатъчно рядка, за да прави впечатление на всеки кучкар и щяхме да чуем за нов събрат. Риджбеците са недоверчиви и надали е тръгнал сам след някой или да се е изгубил. Моя на 5 месеца не се отделяше на повече от 20 метра от мен, а и сега не ме изпуска от поглед. Затова предполагам, че са го объркали с визла щото няма ридж и са го продали някъде из ловните райони около София.
              Последно редактирано от kuzdov; 30-10-13, 23:21.
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X