Както може да се забележи от сменения ми аватар, преди седмица имах удоволствието да бъда на концерт на моите приятели от SEVI, които ни гостуваха в Плевенски рок клуб.
Шоуто беше доста емоционално, съдържаше вече издавани песни, малко кавъри и парчета от предстоящия им албум.
Добавям в бара група от три симпатични момичета от Бразилия - Indiscipline (Alice Moura Pedra, Maria Fernanda Cals и Alessandra Veiga).
Стилът им е доста "ъндърграунд", звучи особено и много ми допада.
От два дни в ефир е новото парче (и клип) на моите приятели от SEVI.
Поздравления за вложения труд и постигнатия резултат от Светлана, Деси, Рали, Илиян и Павката.
С нетърпение очаквам излизането на албума.
Стояне (както и всички останали метъл-фенове). Имам една молба за съдействие.
Следващия месец, в три последователни дни у нас ще гостуват страхотните момичета от Бразилия NERVOSA.
Както се оказва напоследък, няма да имам възможност да отида на нито един от концертите - в Русе, Варна и София.
Затова, ще помоля, ако някой е планувал да си направи една жестока траш-вечер, нека ми пише.
Мир, наше познание и практика имеют системную природу. Мы мыслим. Необходимо согласование системности и мышления. Mышление обеспечивается образованием. Следовательно и оно должно быть системным!
Коментар