Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Една снимка от 6 май
Свий
X
-
От: Една снимка от 6 май
Тъпото си е тъпо,а това е такава тъпотия,че няма на къде.Какво се цели с това тия да са там не ми е ясно,на кого какво точно показваме и каква е идеята кльощави какички да го играят войници?
Кога тая метне знаменосеца на рамо и хукне да тича с него тогава си говорим.А лака показва какво- колко съм нежна и как нищо не пипкам с тия ръчички?
Баси.......утре и Мини Купър Хибрид ше им дадат за атакуващо превозно средство.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Най мразя когато трябва да взимам страна...мъже или жени....е варно лака и не е подходящ за конкретния случай....но за това не е тя виновна а пагоните над нея...нали в БГармията(ако можем въобще да кажем че имаме такава) от скоро взеха да приемат жени има какво да се чисти в правилника. Та не съм съгласна че жените трябва да носят някого на гръб за да са военни....ами колко мъже като червеи има и те ли не стават(е сигурно не стават...но пак нищо не е сигурно) Абсолютно заставам зад дамите в униформа....може и да не вдига мъж 80кг. но пък съм сигурна че може да е доста добра в точната стрелба например....да може да кара транспортьор, или танк не по зле от мъж....Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Бях в армията близо 18 години и всяка сутрин имаше сутрешен преглед на които старшината на рота проверяваше от нокти до игли и конци . Да не говорим за такива мероприятия където се излизаше зад оградата с представителни фукции . Сега не стига че нямат пари за учения ами и малкото което зависи да бъдат в безупречен външен вид не спазват. Жалко !!!!!!!!По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
Каквато ни е държавата-такава и армията...
Тази войничка сигурно в момента фърля гюбеци под звуците на някой мазен кючек...
Лельо, за жените в армията има не една тема, и не само тук. Като общо мнение преобладава, че жените може да са по-добри в стрелбата, по-добри в тактиката, по-добри в карането на танк(айде бе...), но като комплекса не могат да бъдат равностойни на мъжа войник.
Само си представи битка между две роти-едната само от жени, другата само от мъже. Битката може да е от ядрена война до ръкопашен бой.
Нали знаеш кой ще спечели
Просто войната си е мъжко занимание, и жените нямат място в нея. Сегашните войнички са следствие на еманципипирането, и желанието да се покажат, че не са по-долу от мъжете. Което желание само по себе си показва, че са по-долу.
Недай Боже да стане война-тогава жените ще си намерят мястото-в щабовете да вършат писарската работа, или като организартори в тила. Пардон, в логистиката, нали така е модерно да се казва... На фронта просто няма място за жени...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеНа фронта просто няма място за жени...Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Я някой да обясни за знамето,кой го носеше и защо.
Не обръщайте темата на цици и ташаци,нямам против ни едните ни моите,но като не мога да скачам не го играя Стефка Костадинова.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Тя наща армия и фон ли има....
Ей тва кой е по - по - най, хич не ми харесва.....и кво сега вии мъжете да има начин ще ни елиминирате от света....мам му....само да можехте да си намерите кой да ви ражда мъжките чеда, и да можехте геьовете да ги кастрирате във вид на п...
То сега да не дава господ да става война....нищо няма да остане от света. А иначе във всички армии е имало и ще има жени.....а най много са били по време на войните.....тъй че стига сте ни подценявали...не е въпрос на еманципиране......въпрос е на умения и техника и още на реакция и да продължавам ли?
Коле, кой ще победи ако се бият жени срещу мъже....ако мъжете са истински мъже, и жените изберът каква тактика ще ползват....еми ясно еСилните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Лельо, не бягай с хумор от въпроса.
Открай време войната е изцяло мъжка територия, жените се намесват едва в последните 20-30, нека да са 50 години.
Говорим за реални бойни действия. Когато се налага да се търпят лишения и физическата сила и издържливост е много важен фактор! Не, че не харесвам жените, даже напротив, но твърдото ми мнение е, че нямате място в армията. Това за войници които трябва да се БИЯТ с врага.
Виж, в тила можете да свършите много работа, при това по-добре от нас-много по-организирани и подредени сте, но за фронта определено не ставате.
Разбира се-има изключения, но те са за да потвърдят правилото.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар