Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спортни слънчеви очила. Какви?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спортни слънчеви очила. Какви?

Лятото наближава и май ще трябва да се взимат очила... Въпроса е какви...
    Като се замисля предпочитам спортните модели или тъй наречените wrap
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:A8444315.jpg
Прегледи:1
Размер:141.6 КБ
ID:6012362
    От друга това което най ми харесва oakley ми е малко извън бюджета...

Та какво носите и какво препоръчвате вие, като марки, модели и стъкла. Дали само с UV или с поляризация...

От: Спортни слънчеви очила. Какви?

Никои ли не разбира от очила ?!

Коментар

Maui Jim
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Maui Jim
        Благодаря. Разгледах моделчетата, но като цени са съизмерими с oakley-то в общи линии.
        Търся нещо за около 50-60$ - 100 тина лв...

Коментар

Някои да може да даде мнение за марката BLOC (английиска е) http://www.bloceyewear.com/

Коментар

Аз си взех Полароид за 17 лева от една оптика. Щото били миналогодишен модел и вече не били на мода, та и цената била такава.

По принцип не ползвам много очила, но онзи ден имах проблем с дясното око, а предстоеше неотложен път... ТА влязох в оптиката и избрах най-евтиното което върши работа.

Сега, ако гъзарията е важна-цени под 200 лева са смешни
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Аз си взех Полароид за 17 лева от една оптика. Щото били миналогодишен модел и вече не били на мода, та и цената била такава.

По принцип не ползвам много очила, но онзи ден имах проблем с дясното око, а предстоеше неотложен път... ТА влязох в оптиката и избрах най-евтиното което върши работа.

Сега, ако гъзарията е важна-цени под 200 лева са смешни
              Колкото и да е стар модела Полароид за 20 лв не вярвам да намериш(истински). Има някакви Полар за към 30 лв, но това не е полароид...

Коментар

Абе така си пишеше на етикета, така пише и на рамката. Не твърдя, че са истински, ама и не ми пука особено. За мен беше важно, че ме спасиха да не си държа с шепа окото, че не можеше да гледам с него, а трябваше да карам до Бяла за варненското състезание. Още със слагането на очилата почувствах облекчение, изчезнаха и сълзите, до вечерта бях с нормално зрение.
                Нищо, че очилата бяха за 17 лева, то окото не знае колко струват

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Абе така си пишеше на етикета, така пише и на рамката. Не твърдя, че са истински, ама и не ми пука особено. За мен беше важно, че ме спасиха да не си държа с шепа окото, че не можеше да гледам с него, а трябваше да карам до Бяла за варненското състезание. Още със слагането на очилата почувствах облекчение, изчезнаха и сълзите, до вечерта бях с нормално зрение.
                  Нищо, че очилата бяха за 17 лева, то окото не знае колко струват
                  Да, ама са много вредни. Макар и да си почувствал облекчение, ако очилата не са маркови, със сигурност не са полезни за очите ти. Над 90% от слънчевите очила са вредни, точно защото са ментаци. Аз, затова избягвам да нося очила. Имам един полароид, който е истински, но го нося само на дълъг път.
                  Ако ще носиш очила, наистина, вземи си истински и маркови.
                  ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                  0878 23 58 34- Радо

Коментар

Па ако по статистика града ти е на първо място по очни заболявания в страната и то причинени от слънцето,а ти работиш вън по лодчици разни.......съвсем ще се угазариш не с 200 лева ми с 250 долара,че и децата ти ще ги маскираш с възможно най-добрите децки цайси.

Или поне аз де,имал пари дал,по добре беден от колкото кьорав.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Хи хи, предполагах, че натам ще тръгне темата след моето писане...

Вижте, моите очи са си мои, както искам така ще си ги увреждам и гавря.
                      По принцип не нося очила, ползвам ги инцидентно, но с тези почувствах истинско облекчение, щом до оптиката карах или с ръка на окото, или с присвито, за да си освободя ръката за да работя със скоростния лост.

Нека да спрем да спамим, и да оставим колегата да си ползва темата за да си намери очила според критериите си.

А аз все така ще ям нездравословни храни, ще торя краставиците и салатките с азот и ще маам сланина и джумерки, щото ми е вкусно.
                      Но като почна да умирам, ще знам, че съм живял както ми харесва, а не както е продиктувал модата някой заблуден модернист.

Коментар

За модата не си прав,за другото и аз съм така.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Да, не става въпрос за мода. Модните марки ги знаем. Става въпрос като дадеш пари да вземеш нещо за тях, на което може да разчиташ и което ще те пази, а не вреди... И тъй-като вече повече от седмица се ровя и проучвам стигнах до извода, че за 50-60 лв може да си вземеш очила с защита (не маркови) от там нагоре вече пари се дават за модел, визия. И от 150 нагоре вече всичко отива за марката... Та искам да кажа, че в общия случай, стъклата които се слагат на очилата за 50-60 се слагат и на марковите (има и изключения )

Коментар

Аз нося слънчеви очила, които са такива.
                            Като човек с проблемно зрение от 12 годишен + трансплантация на роговица на едното око, просто трябва да съчетая защитата от UV лъчите, силното слънце и прахта във въздуха. В моя случая - майната му, че можели да спрат шрапнел да не ми удари окото. Иначе много стават, защото могат да се носят в различни варианти.
                            Вършат много добра работа, но са извън твоя бюджет.
                            Nothing comes from nothing...

Коментар

За тези какво ще кажеш:
                              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P5050705.jpg
Прегледи:1
Размер:77.0 КБ
ID:5480705

Е, вярно, че не са спортни, ама ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X