Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карти SCI аз ли съм много мнителен или просто някои хора са полудяли

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Карти SCI аз ли съм много мнителен или просто някои хора са полудяли

Та прясна история от днес.
    Виждам се с един стар приятел с когото сме преживели доста неща и знам много добре че никога не би ми предложил да участвам в нещо, което може да ме набута. Имали сме заедно общ бизнес вообще стабиляга от всякаде...
    Та виждаме се днес и ми разправя че бил намерил някаква много яка далавера и ако искам можел да ме вкара Естественно веднага наточих зъбите и почна да ми разправя как с някаква си карта печелил от отстъпки по незнам си колко как иомало бонуси за доведени хора, същевременно си взимал и от техните бонуси по незнам си колко така нататък....
    Така дума на дума почна да ми става интересно, не за друго ами просто ми каза че даже и от кръчми и гуми се печелило и то не лоши пари. Но тук се появи и заровеното куче.... на въпроса ми дали мога да си взема такава карта и аз (мислих че е безплатна, като компанията печели някакъв процент от въпросните отстъпки, а аз съм на чиста далавера) направо моя човек отрепа коня с лопатата като ми забоде едни цени направо не е за разправяне... не помня колко точно беше картата но той бил дал маи 3 бона за да може да ползва отстъпки до незнам си колко нива под него и за всеки друг взимал някакъв процент... Направо в тоя момент щях да падна при мисълта че разговарям със интелигентен човек завършил финанси в УНСС!!!! Срещо тези пари получавал някакъв бизнес център в саита и даже имало фактура за тях. Не помня колко процента ми каза че взимал но по груби сметки изчислих че ако си купя и аз такова нещо под мен трябва да се изхарчи над половин милион за да съм на 0 за печалба да не говорим А моя човек сериозно ме притеснява, просто толкова си е повярвал че даже и на някаква среща в Кемпински ме кара да ходя да съм видял колко е сериозна работата... Както и да е казах му че аз с пирамиди не се занимавам и си изпихме бирите по живо по здраво...

Та се чудя сега аз ли съм много подозрителен, или просто някои хора не си знаят нито парите нито интересите? Въпросния човек определено не е затруднен финансово но да затвориш 3 бона в нещо което няма никакви материялни активи, и същевременно не се знае дали ще си ги възвърнеш някога и ако си ги върнеш то ще е незнаино след колко време ми се вижда една идиотска постъпка
    0-

От: Карти SCI аз ли съм много мнителен или просто някои хора са полудяли

Е рано или късно на всеки му трябва хоби,а на тоя като гледам не му е скъпо хобито.Това като Амазон - плащам 70 кинта на година и доста неща са ми безплатни,на петия кашон памперси съм на фитка.Мойто лесно се смята обаче,а и 70 кинта ги прегльщам някак си ако спре да се насера малкия / аз направо давам не 70 ми 170 ако спре /но на твоя човек сметката някак си по сложна ми се види.

Добро хоби си е хванал,точно за това което уж е учил.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Нарича се МЛМ маркетинг.Потърси инфо в нета,под всякакви форми го има.

поздрави

Коментар

И на мене ми го обяснява един Сашо. Ако не е същия, значи мрежата се разраства.....
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
          Нарича се МЛМ маркетинг.Потърси инфо в нета,под всякакви форми го има.

поздрави
          И тука го има това "чудо". http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=152084
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X