От: Смяяяях....

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяяяях....
Свий
X
-
Измъчва ме логичен въпрос: Oткъде колегата знае с какво точно е написано?Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнениеНе знам дали да се смея или да плача,но ето какво има на предния капак на една чисто нова кола.Написаното е с пирон

Шегувам се, разбира се!
Коментар
-
-
Един мъж или е рибар или е курвар.Първоначално публикуван от Еmil Преглед на мнениеИзмъчва ме логичен въпрос: Oткъде колегата знае с какво точно е написано?

Шегувам се, разбира се!
Аз ходя за риба
И ... колата не е моя,иначе щях да я карам надраскана-да ме сочат с пръст и да казват:"Я вижте,"рибаря" минава

Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
-
Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеБоже какво симпатично и умно момиче!
Агънцето дето са го кръстили на тая участничка през 2009г е вече голяма овца..
Коментар
-
Последно редактирано от mohera; 24-02-11, 17:25.Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеБоже какво симпатично и умно момиче!
От една страна се смея, но пък от друга като го гледам този "не копитен" бозайник и ми става жалко....

че и право ще учи, недай се боже да те представлява...

Коментар
-
Сетих се и за тези две умници (дано не са пускани)Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнениеБоже какво симпатично и умно момиче!
и
и си мисля че са нагласени до голяма степен, все пак малко е вероятно да са израстнали в пещера
Коментар
-
Ако някой ми беше казал за тази Госпожица нямаше да му повярвам.УЖАС.Първоначално публикуван от kalin.p Преглед на мнениеОт една страна се смея, но пък от друга като го гледам този "не копитен" бозайник и ми става жалко....

че и право ще учи, недай се боже да те представлява...

Коментар
-
Паладин къде намери тези умници особенно тази нашата.БравоПървоначално публикуван от Paladin Преглед на мнениеСетих се и за тези две умници (дано не са пускани)
и
и си мисля че са нагласени до голяма степен, все пак малко е вероятно да са израстнали в пещера
Коментар
-
Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение....и си мисля че са нагласени до голяма степен, все пак малко е вероятно да са израстнали в пещераПървоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнениеАко някой ми беше казал за тази Госпожица нямаше да му повярвам.УЖАС.
Повярвайте, още ги има!
Не искам да обиждам две от девойките(12клас) които са в даскало, но......
На 100% са същите бисери, ако тръгнеш да се водиш с тях диалог!
Коментар
-
С извинение, че изисква малко усилие /четене/...но си струва труда

http://frognews.bg/news_32341/Dzen_i...barshesh_gaza/
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 16 потребители онлайн. 0 потребители и 16 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар