Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяяяях....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Смяяяях....

Честит празник, на всички, които празнуват! Честито и на тези, които днес просто ще сложат статус "4esit 24 mai" или пък "ChEsTiT-pRaZnIk-BuLgArI XD ♥ <l3 : )))) " Добре е да знаем, че:

1. Буквите „ч” и „ш” отпадат от азбуката, понеже ве4е никой не ги използва. На тяхно място влизат отдавна наложените 4 и 6.
    2. Отпада буквата „ъ”, за да не се 4удим как се пи6е „мал4ание”, „сагласна сам” и т.н.
    3. Отпада и буквата „я”. В момента е възприето тя да се изписва като „q”, но това саздава проблеми, за6тото някой я 4етат като „кю” и става мазало. По добре е да се изписва като „иа”, например лелиа, диниа, Иамбол, Балгариа.
    4. Предлагам да отпадне и буквата „й”, за6тото е са6тата като „и”. Ниакой тапанари са против и казват 4е ако махнем и краткото как сме 6тели да пи6ем иордан иовков. Ма тиа са напално истре6тели ве, за кво да даржим неква буква само заради един гимнастик кво като е вип ба6та ми го познава и вика 4е бил свестен тип
    5. Тоа ермалък са6то е напално изли6ен. Закво ти е само да ти зима место на клавиятурата ебаси. Закво треа да има буква коиато се пи6е само в три думи. Ьога, ьод и идьот. Тва е расхи6тение.
    6. главните букви са пална простотиа. нема нужда от тиах. секи интелигентен 4овек се досе6та каде по4ва изреч4ението и каде не по4ва. то си е мноо ясно
    7. пи6е се „незнам”, „неискам”, „нестава”, „немога”. разбрахте ли БАЛЪЦИ!!!!!
    8. си4ките запетаики то4ки терета и подобни лаина триабва да отпаднат на кои му пука за тиа не6та?
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

"Пътувам в препълнена маршрутка, хората пътуват мълчешком, всеки се е замислил за нещо си. При едно спиране се освобождава мястото веднага зад шофьора, на което сяда млада майка, около 22-23 години, с 3-4 годишно момиченце. Тоест, тя седи с гръб към движението и с лице към хората в салона. Както тръгна маршрутката, и момиченцето започна да мрънка на майка си на тема "мамо, купи ми Барби!", при това едно такова протяжно и жално и с различен тон всеки път. Майка и и влезе в ритъма и и отговаряше с "за какво ти е Барби, имаш си вече три, по-добре да ти купя нещо друго" и т.н. Всичкото това мрънкане и виене почна да омръзва не само на мен, но и на останалите пътници. След няколко спирки стратегията на момиченцето се промени. Тя изведнъж стана важна и млъкна, като видимо се сети за нещо коварно. И след още една спирка се издаде:
      ... - Ако не ми купиш Барби, ще кажа нещо за теб на баба!
      Майка и се усмихна: - И какво толкова ще кажеш на баба си за мен?
      Момиченцето продължи: - Ще разкажа, ще разкажа! Аз видях нещо!
      Цялата маршрутка затаи дъх, за да чуе какво точно е видяла малката.
      - Е, и какво си видяла? - попита майката.
      - Аз видях как ти вчера целуваше пишката на тати!
      Цялата маршрутка избухна в смях, също и шофьорът. Майката спря маршрутката, взе си детето под мишница и изскочи навън.
      Мислите си, че това е краят? Не бързайте. При спирането на маршрутката се качи млад мъж с момченце, някъде около 8 годишно и седна на мястото на майката с детето. Пътниците продължаваха да се хилят, младият мъж и той почна да се подсмихва гузно, без да знае на какво точно се смеят останалите. И в този момент синът му изтърси: "Тате, купи ми войници!" Маршрутката избухна в такъв смях, че принуди шофьора да спре, за да се смее на спокойствие. След като си пое дъх, шофьора се обърна към младия мъж: "Братче, по-добре му купи войници, не дърпай дявола за опашката". Младият мъж пътува около 4 спирки, през цялото време хората се смееха, а той седеше в пълно недоумение, вероятно мислейки си че се вози в маршрутка с идиоти. И наистина, какво толкова смешно има в "тате, купи ми войници"? "

Автор за мен неизвестен ...
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Тоа ермалък...
        отне ми поне 3 минути, за да разбера какво е това..

Коментар

Изтрий тук ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ с ключ или монета!
          ...и спечели нов монитор!!!

Коментар

Първоначално публикуван от weezy Преглед на мнение
            Изтрий тук ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ с ключ или монета!
            ...и спечели нов монитор!!!
            Искрено се смяхме с колегите

Но в никакъв случай не го поствай това в социалните мрежи, че като знам какъв прост народ сме (визирам изборите), доста хора ще ревнат за нови монитори ....
            Hristo Draganov
            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

http://www.nesesmei.com/image.php?id=118
              Чавдар Владимиров
              0887/912075
              Ленд Ровър Диско 1
              Самуад в проект

Коментар

Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:22.0 КБ
ID:5487052
                  The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Спечелете Samsung Galaxy S4

0885372997 - Дани

Коментар

Бира без ракия - парите на вятъра

Коментар

премиерът ни е културен човек ...

0885372997 - Дани

Коментар

https://www.facebook.com/video/embed...51535763812323

Коментар

0885372997 - Дани

Коментар

Нещо съвсем истинско, при това топло-топло.

Идва оня ден един индивид и мъкне някакъв комп. За преинсталация, почистване и лек ъпгрейд. Жена ми му препоръчва да си ковне малко повече РАМ, щото с тия 512 мегабайта - наникъде. Защо само 512 - друга история.
                              Та вчера му донесох 2 гиги РАМ, жената ги монтира, преинсталира, всичко 6. Ей сега преди малко пича звъни:
                              - Ама Вие нали наистина ми монтирахте 2 гигабайта памет?
                              - Да?
                              - Е, що тогава пак ми показва 20 гигабайта?

Следва 2 секунди чудене, след което 2 минути търкаляне по пода. В момента жената провежда бърз курс по обща компютърна грамотност...
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Последно редактирано от ТониМонтеро; 02-06-13, 15:02.
                                MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                                (А1+)
                                О877ООО98О

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X