Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяяяях....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Смяяяях....

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6260945_700b.jpg
Прегледи:1
Размер:23.0 КБ
ID:5441731
    Hyundai Galloper 3.0 V6

0885 44 60 16

Коментар

Искам да помоля всички, постващи щуждоезични надписи да си направят и труда да ги преведат. Както и модераторите да въведат това изискване (по подобие на изискването за кирилица) в правилата на сайта. Мисля, че е излишно да обяснявам защо.

Коментар

Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнение
        Мисля, че е излишно да обяснявам защо.
        Не, не е излишно - обясни например с какво това правило ще пологне в раздел хумор, ако една смешка, написана да речем на английски, ползвайки специфики на езика, на всеки друг език престава да е смешка?

Който не знае езика си е за негова сметка. И мен в много случаи ме е яд като не знам някой език, ама това е положението - не всеки може да знае всичко.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Много често дори няма превод, или след превод губи смисъл.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от rusanov Преглед на мнение
            [ATTACH=CONFIG]533285[/ATTACH]
            Специално за Веселин Монков! Превеждам: КУЧЕШКА СТОЙКА съществително 1. Позиция за секс, която позволява и на двамата партньори да гледат телевизия.
            Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

http://www.yapfiles.ru/files/530194/Bear.gif

Беар Грил в Сибир.

Коментар

...
                Последно редактирано от Veselin Monkov; 07-01-13, 19:45.

Коментар

Понеже, в рамките на 4-5 за пореден път виждам да има недоволство от някой за това, че се пускат шеги на друг език освен български,
                  а, ми, искам да кажа, при положение, че 1/2 свят говори на английски, а останалата половина си я поделят руско и испано говорящите,
                  не смятам, че приказките за китайските смешки е умесна! Да не говорим, че до 2020г най-англо-говорящата страна в света ще е Китай
                  и тогава още повече примерът става неуместен.
                  Ако за колеги влизането в раздела на форума "Разкази, случки и т.н " е някаква голяма драма, ми, не влизайте тук бе колеги,
                  след като това е чак такава загуба на време(не, че иначе не е,или бъркам?!?), че прочетеното е неразбрано....
                  Аз руския съм го учил в у-ще, но не бих, казал, че го разбирам съвсем,
                  но когато попадна на смешка/виц и т.н. гледам да си намеря начин да си го преведа и понеже,
                  смятам, че разказването на вицове ми се отдава, се стремя и да го запомня така както съм го прочел,
                  било то на руски, английски, сръбски и т.н
                  Поздрави на всички
                  "Bis dat qui cito dat"

Коментар

А ако смешката е на чист български и не я разбера? Моля да публикувате само общодостъпни смешки за средностатистическо чувство за хумор, че се чувствам тъпо...
                    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Искам да помоля всички, постващи щуждоезични надписи да си направят и труда да ги преведат.
                      Дотук добре
                      Както и модераторите да въведат това изискване.
                      Тук вече е прекалено. Молба е едно, задължителност - съвсем друго. Няма да въвеждаме такова правило, сегашните правила са си добри.
                      представете, че знам китайски и почна да Ви пускам китайски смешки!
                      Не можем да си представим такова нещо. Хората, които изобщо знаят някой чужд език не се сърдят на хората, които знаят ДРУГ чужд език. Та ако знаеше китайски, нямаше да пишеш това.
                      ще си го почеша и т.н...
                      Такава реплика ти се разминава за последен път. Преди да претендираш за промени в правилата, не е зле да ги познаваш.
                      Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                      Моля да публикувате само общодостъпни смешки за средностатистическо чувство за хумор, че се чувствам тъпо...
                      СкивА ли сега защо рядко чета тук? Чувствам се тъпо...

Край на дискусията за чуждоезичните неща във Форума.

Коментар

Име:389776_311984145501338_1317023207_n.jpg
Размер:36.9 КБ
ID:5441809
                        Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                        Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Котка съучастник в бягство от затвор в Бразиля.
                          Мачока е заловен, докато пренасял бургии, ножовки и моб-телефон омотани за тялото му с тиксо.

Име:objects-found-wrapped-body.jpg
Размер:127.8 КБ
ID:5441903

Страшна идея..

Коментар

Тоя е мноо назад със висшето японско машиностроене...! Сивик и хубава кола нещо не се връзват.

Коментар

От коментарите в ДИР-а, по повод днешното земетресение (не, че го усетих, ама това е друга тема):

Shin Takeda ( нерегистриран )
                              08.01.2013 17:41

6 по Рихтер, в Япония го ползват да си разбъркат кафето. А ние при 3-4 си поръчваме парцел в гробището.
                              ...
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Име:303635_4869476090788_1474402394_n.jpg
Размер:55.2 КБ
ID:5441985
                                Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                                Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X