Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяяяях....
Свий
X
-
От: Смяяяях....
Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнениеМисля, че е излишно да обяснявам защо.
Който не знае езика си е за негова сметка. И мен в много случаи ме е яд като не знам някой език, ама това е положението - не всеки може да знае всичко.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от rusanov Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]533285[/ATTACH]Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Коментар
-
-
Понеже, в рамките на 4-5 за пореден път виждам да има недоволство от някой за това, че се пускат шеги на друг език освен български,
а, ми, искам да кажа, при положение, че 1/2 свят говори на английски, а останалата половина си я поделят руско и испано говорящите,
не смятам, че приказките за китайските смешки е умесна! Да не говорим, че до 2020г най-англо-говорящата страна в света ще е Китай
и тогава още повече примерът става неуместен.
Ако за колеги влизането в раздела на форума "Разкази, случки и т.н " е някаква голяма драма, ми, не влизайте тук бе колеги,
след като това е чак такава загуба на време(не, че иначе не е,или бъркам?!?), че прочетеното е неразбрано....
Аз руския съм го учил в у-ще, но не бих, казал, че го разбирам съвсем,
но когато попадна на смешка/виц и т.н. гледам да си намеря начин да си го преведа и понеже,
смятам, че разказването на вицове ми се отдава, се стремя и да го запомня така както съм го прочел,
било то на руски, английски, сръбски и т.н
Поздрави на всички"Bis dat qui cito dat"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнениеИскам да помоля всички, постващи щуждоезични надписи да си направят и труда да ги преведат.Както и модераторите да въведат това изискване.
Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнениепредставете, че знам китайски и почна да Ви пускам китайски смешки!
ще си го почеша и т.н...
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеМоля да публикувате само общодостъпни смешки за средностатистическо чувство за хумор, че се чувствам тъпо...
Край на дискусията за чуждоезичните неща във Форума.
Коментар
-
От коментарите в ДИР-а, по повод днешното земетресение (не, че го усетих, ама това е друга тема):
Shin Takeda ( нерегистриран )
08.01.2013 17:41
6 по Рихтер, в Япония го ползват да си разбъркат кафето. А ние при 3-4 си поръчваме парцел в гробището.
...О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар