Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяяяях....
Свий
X
-
От: Смяяяях....
Не, не е излишно - обясни например с какво това правило ще пологне в раздел хумор, ако една смешка, написана да речем на английски, ползвайки специфики на езика, на всеки друг език престава да е смешка?Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнениеМисля, че е излишно да обяснявам защо.
Който не знае езика си е за негова сметка. И мен в много случаи ме е яд като не знам някой език, ама това е положението - не всеки може да знае всичко.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Специално за Веселин Монков! Превеждам: КУЧЕШКА СТОЙКА съществително 1. Позиция за секс, която позволява и на двамата партньори да гледат телевизия.Първоначално публикуван от rusanov Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]533285[/ATTACH]Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Коментар
-
-
Понеже, в рамките на 4-5 за пореден път виждам да има недоволство от някой за това, че се пускат шеги на друг език освен български,
а, ми, искам да кажа, при положение, че 1/2 свят говори на английски, а останалата половина си я поделят руско и испано говорящите,
не смятам, че приказките за китайските смешки е умесна! Да не говорим, че до 2020г най-англо-говорящата страна в света ще е Китай
и тогава още повече примерът става неуместен.
Ако за колеги влизането в раздела на форума "Разкази, случки и т.н " е някаква голяма драма, ми, не влизайте тук бе колеги,
след като това е чак такава загуба на време(не, че иначе не е,или бъркам?!?), че прочетеното е неразбрано....
Аз руския съм го учил в у-ще, но не бих, казал, че го разбирам съвсем,
но когато попадна на смешка/виц и т.н. гледам да си намеря начин да си го преведа и понеже,
смятам, че разказването на вицове ми се отдава, се стремя и да го запомня така както съм го прочел,
било то на руски, английски, сръбски и т.н
Поздрави на всички
"Bis dat qui cito dat"
Коментар
-
Дотук добреПървоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнениеИскам да помоля всички, постващи щуждоезични надписи да си направят и труда да ги преведат.Тук вече е прекалено. Молба е едно, задължителност - съвсем друго. Няма да въвеждаме такова правило, сегашните правила са си добри.Както и модераторите да въведат това изискване.
Не можем да си представим такова нещо. Хората, които изобщо знаят някой чужд език не се сърдят на хората, които знаят ДРУГ чужд език. Та ако знаеше китайски, нямаше да пишеш това.Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнениепредставете, че знам китайски и почна да Ви пускам китайски смешки!
Такава реплика ти се разминава за последен път. Преди да претендираш за промени в правилата, не е зле да ги познаваш.ще си го почеша и т.н...
СкивА ли сега защо рядко чета тук? Чувствам се тъпо...Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеМоля да публикувате само общодостъпни смешки за средностатистическо чувство за хумор, че се чувствам тъпо...
Край на дискусията за чуждоезичните неща във Форума.
Коментар
-
От коментарите в ДИР-а, по повод днешното земетресение (не, че го усетих, ама това е друга тема):
Shin Takeda ( нерегистриран )
08.01.2013 17:41
6 по Рихтер, в Япония го ползват да си разбъркат кафето. А ние при 3-4 си поръчваме парцел в гробището.
...
О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар