Мислех си аз, че е просто лаф: Да сипеш за 5 лева за пред кафето...
[ATTACH=CONFIG]460803[/ATTACH]
Да сипеш за 5 лв. не е смешно! Смешно е като ги сипеш на скъпа кола. Като гледам това е на газ, което означава, че ако е една малка кола това са и около 50 км. градско. Аз например редовно сипвам за 5 лв. защото колата я кара баща ми и все се случва газта да свърши при мен. Той сипва почти винаги по 10 лв. които са почти 100км. и му стигат за цяла седмица обикновено, кара почти изцяло градско.
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Скъпи жени!
Пишем Ви ние Мъжете. Хайде най-после да разрешим историческата несправедливост. От днес вие ще
ни водите по ресторанти и нощни клубове, ще ни обличате, ще ни купувате скъпи парфюми, ще ни се
оплаквате от резултатите на футболните срещи, ще ни возите в скъпи автомобили, и ще ни ги
подарявате за рождения ден, ще ни водите в екзотични страни, с часове ще ни чакате пред
магазините и фризьорските салони, и за всичко това само ще ни чу**те!
Скъпи жени!
Пишем Ви ние Мъжете. Хайде най-после да разрешим историческата несправедливост. От днес вие ще
ни водите по ресторанти и нощни клубове, ще ни обличате, ще ни купувате скъпи парфюми, ще ни се
оплаквате от резултатите на футболните срещи, ще ни возите в скъпи автомобили, и ще ни ги
подарявате за рождения ден, ще ни водите в екзотични страни, с часове ще ни чакате пред
магазините и фризьорските салони, и за всичко това само ще ни чу**те!
А,когато сме изморени,или пък ни боли глава-може и само фелаци@
Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Вчера станах неволен свидетел на това. При опит за "форсиране" на Стряма, за малко съкатлък да стане. Водата малце ги повози по течението, но операцията завърши успешно. ПървоМ коня, после и 'талигата' на части бяха преведени през реката.
Коментар