От: Смяяяях....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяяяях....
Свий
X
-
Венцислав Петров: Когато на едно място са интересите на хиляди човеци, всички да са еднакво доволни би означавало, че мястото се нарича психиатрия...
Коментар
-
Не е точно смях. Малко трагедия ще дойде за някой който се е полакомил за еФтиното.....като мене.
http://www.youtube.com/watch?v=XoUg94gvLdMФаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Нека модератор да изтрие горния линк
Че доста хора сме с такива врати. Добре, че вкъщи имам 2 добремана
btw.. клипчето го има няяякъде назад в темата.Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
Mercedes w212 E350 4matic
Ducati Monster 600
O888795575
Коментар
-
Малиии като знам що народ си наслага такива....Дано айдуците не го гледат че...Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеНе е точно смях. Малко трагедия ще дойде за някой който се е полакомил за еФтиното.....като мене.
http://www.youtube.com/watch?v=XoUg94gvLdM
Коментар
-
Мога да му предложа едно.Женска, 32 годишна, запазена и прилично изглеждаща.Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнениеТой Вальо за това си търси куче.
....................Добре че не чете форума.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Заменяш кучка за мацка?Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеМога да му предложа едно.Женска, 32 годишна, запазена и прилично изглеждаща.
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Тя може и да не чете , но като се звъни на вратата - отваря .Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеМога да му предложа едно.Женска, 32 годишна, запазена и прилично изглеждаща.
Ша и кажа
....
По 2 литра са само млякото и сока !
WJ 4.7
Коментар
-
Не е за това. Аз нямам такава. Мойте са интериорни. Немат разбиване....щото немат слагане. 6 месеца се бориме и почти се вижда края. Баси....Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнениеТой Вальо за това си търси куче.
Аз те мислех за приятел...Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеМога да му предложа едно.Женска, 32 годишна, запазена и прилично изглеждаща.
....................Добре че не чете форума.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Бандюхите не се занимават да ви секът вратата.
Китайците се отварят така:
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ZoVykHMOmLcФаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар