Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Светльо Витков: Ако вляза в парламента, няма да се съюзя с никого

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Светльо Витков: Ако вляза в парламента, няма да се съюзя с никого

    Певецът от “Хиподил” Светльо Витков заяви категорично, че ако влезе в парламента, няма да се съюзи с никого. “Ние не искаме съюз с никого. Няма да ни финансират. Парите ще дойдат от хората, които са обединени от около една кауза”, каза той в “Предаването на Карбовски”. Витков обясни, че ще каже на народа какво се случва вътре. “Искам да има някаква прозрачност. Пример: излиза, че една лампа в Борисовата градина струва 4 800 лева, при цена в магазина 800 лева. Къде са останалите пари?”, попита риторично той.

    По думите на певеца хората в България вече озверяват. “Един хвърля камък и другите веднага след него. Това е ужасно!”, каза той и сподели, че е бил на протестите, но е бил леко разочарован. “Народът излезе срещу монополите, но в един момент почна да вика “Оставка!”. Ето, правителството си подаде оставката... Сега какво правим?”.

    Според него няма конкретност и адекватност в исканията на хората. Той самият не иска майка му и баща му да получават по 180 лева пенсия и да дават по 150 лева само за сметки.

  • #2
    От: Светльо Витков: Ако вляза в парламента, няма да се съюзя с никого

    Да си седнеме на задниците, а? Демек, да вземеме да решиме какво искаме. А то иначе НЕ Светльо, НЕ кой и да е! Всички сме велики на маса и мишоци иначе. Имаше една песен дето се пееше "...без теб мижитурки със теб богове...." (пеят я "Черно фередже", ама не ми се търси)....
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

    тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X