Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво казва колата за собственика си?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво казва колата за собственика си?

Евгени, ти сега като продаде червената, по-неУбъркан ли си?
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

От: Какво казва колата за собственикът си?

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Само да ви напомня, че франко е зелен...
      И мойто Диско зелено!!!
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Ако е туй от аватара, си далтонист. Кафявото го няма в класацията Може би нещо между оранж и черно да стане цвят "аки", с няколко капки бяло, ама отдавна учих комбинаторика на цветовете и може и да бъркам.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
          Ако е туй от аватара, си далтонист. Кафявото го няма в класацията Може би нещо между оранж и черно да стане цвят "аки", с няколко капки бяло, ама отдавна учих комбинаторика на цветовете и може и да бъркам.
          Ей гу й на бре
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture665.jpg
Прегледи:2
Размер:107.2 КБ
ID:5446322

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
            Ей гу й на бре

Аааа, ще купуваш нова жипка! Браво!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
              Аааа, ще купуваш нова жипка! Браво!
              чул тъй Господ ама на дали скоро............пък знае ли се.Гледам старата ми витарка се продава.....................

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                Ти пък, недей сега да се опитваш да ме разубеждаваш с тези изводи... че от известно време нещо ми се въртят разни идеи в ума.
                Що бре , на белия индианец да не му се пише път ?? Аз съм последния който ще те разубеждава , ама виж какви ги пишат ...
                ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                WJ 4.7

Коментар

Значи аз няма са изказвам като гледам къв автопарк сме събралЕ у нашето семейство...и колко цвята, и все разни...мисля да са откажа да се определям по колата......по добре да търся други класации.....да каже кой какви патЛони харесва....А или колко ви е къса полата....туй загадка/закачка за чувствителните мъжки сърца.
                  Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                    Всъщност важен е цветът на колата:

Мъжът с жълта кола
                    Жълтото е символ на оптимизма и жизнеутвърждаващата енергия. Мъжът с такава кола е честен, общителен и обича откритите пространства.

Лъжат!
                    Повечето с жълти коли са едни честни, свят да ти се завие...
                    Общителен - вре си носа навсякъде.
                    Обича откритите пространства - е как няма да ги обича, като по цял ден седи заврян в жълтата кола.
                    А жълтите коли нямат марка и модел, имат надпис и табелка

П.П. Откъде я изкопах тая стара тема...

Коментар

Никъде не намерих кой е автора. Но със сигурност е италианец, шофьор на такси.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                        Лъжат!
                        Повечето с жълти коли са едни честни, свят да ти се завие...
                        Общителен - вре си носа навсякъде.
                        Обича откритите пространства - е как няма да ги обича, като по цял ден седи заврян в жълтата кола.
                        А жълтите коли нямат марка и модел, имат надпис и табелка

П.П. Откъде я изкопах тая стара тема...
                        Е това много нападателно звучи! Ако някой е изгорял щото не чете,какво са му виновни другите? Ти като влезеш в магазин за каквото и да е,купуваш ли без изобщо да четеш какво пише по разните табелки и хартийки? И после,олеле,и всички са маскари!А иначе колата си говори повече от достатъчно за собственика!
                        Последно редактирано от suzuki team; 01-10-13, 15:57.
                        Иво (таксито) Андреев
                        0988 91 80 50
                        Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
                          Е това много нападателно звучи! Ако някой е изгорял щото не чете,какво са му виновни другите? Ти като влезеш в магазин за каквото и да е,купуваш ли без изобщо да четеш какво пише по разните табелки и хартийки? И после,олеле,и всички са маскари!А иначе колата си говори повече от достатъчно за собственика!
                          В различните магазини не съм виждал еднакви салами с по 10пъти разлика в цените.За съжаление и по други бивши соц. страни ги има тези номера

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                            В различните магазини не съм виждал еднакви салами с по 10пъти разлика в цените
                            Значи не си внимавал достатъчно,или не си гледал за това изобщо!Мога да ти покажа много такива,ама не ми е работа!Успех в грешната посока!
                            Иво (таксито) Андреев
                            0988 91 80 50

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
                              Значи не си внимавал достатъчно,или не си гледал за това изобщо!Мога да ти покажа много такива,ама не ми е работа!Успех в грешната посока!
                              Не бе човек не се заяждам.Това че в магазина не си чел ,а го има написано ясно и точно си е твой проблем.Обаче когато бързаш ,примерно слизаш от самолет и гониш влак ,а стъклата са спуснати до толкова че да скрият цените и отличителните знаци са копирани почти едно към едно.....................е тогава е гадно.Имал съм и случай ,бързам и човекът ми казва ама аз возя на висока тарифа......е преценката си е моя.Ама са единици такива.

Коментар

Както се интересуваш какви са ментетата на тази или онази стока,по същия начин е и тука.Просто задаваш правилните въпроси на правилния човек и няма как да има проблем!
                                Иво (таксито) Андреев
                                0988 91 80 50

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X