Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Последно редактирано от Румен Петров - RFF; 22-12-15, 20:29.Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
-
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от colt 4 Преглед на мнениеА във вашият бар"НАЗДРАВЕ" пушили се?
НАздраве с ракий и к'во има останало.Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Ето тук може да видиш какво имам за пушене......... https://www.facebook.com/dimitar.geo...3707861&type=3
Коментар
-
Първоначално публикуван от colt 4 Преглед на мнениеА във вашият бар"НАЗДРАВЕ" пушили се?!
Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от colt 4 Преглед на мнениеА във вашият бар"НАЗДРАВЕ" пушили се?
Като пушех много ме беше яд да идем някъде на гости(подразбира се, че искаме да ни е кеф), и някой от дъртите да каже, че "в нашия апартамент не се пуши..."
Наздраве на най-новия член на бара.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Хм ...
Нямам Фейсбук и няма и да имам. Не ми и липсва.
Няма и да видя нищо.
Половината от хората тук .. също нямат.
Форума им стига!
НАздраве!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от colt 4 Преглед на мнениеЕто тук може да видиш какво имам за пушене......... https://www.facebook.com/dimitar.geo...3707861&type=3
Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Колте, страхотна колекция, много ме изкефи. Видях някои стари марки за които само съм чувал от дядовците си(Томасян, Картел), както и си спомних младостта с БТ, Фемина... Само не успях да видя "Феникс", в края на 80-те и началото на 90-те много ги харчехме, макар да бяха без никакъв характер, цигара без аромат и вкус, но пък със стил...
Миленчето като се върна от ваканцията донесе два или три стека с Феникс кутия(тогава пушехме Опал, че имаше спонсорски, а от опала бременните циганки помятаха като изпушат по пакет от тях сутрин на гладно), та Феникса ми дойде дюшеш.
Айде наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Аз отдавна ви следя наздравиците,ама ми беше неудобно да се включа.Ама тая вечер се престраших ,наздраве-май ще вкарам още 50 че тия се изпариха бързо.А относно "феникса" имам две кутии даже ,явно набързо си ги разгледал.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар