От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Специална рецепта за Шефчето- На дъното на джезве или що да е огнеупорно се карамелизира малко захар, налива се поне 100-150гр хубава ракия и преди да заври се слага джинджифил, пие се докато е гореща, ако поизтине пак се загрява.....Ефектът пробван и работи, рецептата стара но Сашето(светла му памет с това ни цереше) и то се пие от целокупното домочадие без децата под 18 годишна възраст.
п.п. Паксс, не вярвам съпругата да се сърди, освен ако не е искала пералня, печка или скъпоценни камъни....земи прежали още някой лев и купи един парфюм, за личен подарък.
Наздраве!
Специална рецепта за Шефчето- На дъното на джезве или що да е огнеупорно се карамелизира малко захар, налива се поне 100-150гр хубава ракия и преди да заври се слага джинджифил, пие се докато е гореща, ако поизтине пак се загрява.....Ефектът пробван и работи, рецептата стара но Сашето(светла му памет с това ни цереше) и то се пие от целокупното домочадие без децата под 18 годишна възраст.
п.п. Паксс, не вярвам съпругата да се сърди, освен ако не е искала пералня, печка или скъпоценни камъни....земи прежали още някой лев и купи един парфюм, за личен подарък.
Наздраве!
Коментар