Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Пием де
    Един водкен с луканкен.
    Ае НАздравеН
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Очаквах Колчо да се появи и разкаже от първо лице за състезанието, но явно са се подкарали с Чаро и вече се надхъркват
      Ае наздраве и лека.
      RAV 4
      F650GS

Коментар

Добро утро!
        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
        Из "Златния телец"

Коментар

Добро утро!
          На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Добрутро!
            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Добрутро!
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Гледам бая риби сте фанали.....аз затуй са готвя няколко деня....три дни замезвам освен със салата и с едни мидки мариновани и едно филенце салатка.....мноо връи на романа "уханието на кайсиите" ма скоро свършва и съм подготвила " колко са сини сините сливи"..... а днес слизам да помагам на Мишо, за бялото амурче да видим какво ще си печем утре...
                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Доби, прати ми на лс къде е тоя магазин и как ще работи до утре, че още не съм си взел нищо

Наздраве!
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Комшията идва с бирка ...наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                      Наздраве, днеска се сдобих с още 2 литра кайсиева и 2 литра чиста дрянова...
                      Мали, взех да ставам колекционер май.
                      Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                      Ааааа Вени това е нормално за Вивето. Учи се бързо и бързо прифаща.
                      Мене друго ме радва. Ше се научат хората тука "Що е то "Библиотека" и има ли почва у нас четенето на "литературни произведения" и "Ръкописи"". Примерно аз изневерих на стила и четох разнородна литература.

А Наздраве!

п.п.И отивам да отмарям, че за сутринта съм приготвил въдиците да си уловя прясна риба.
                      Прав е Стоенчо- поумнява народът баров и все повече читатели се въдят.
                      Ей- и Ради иска да си прави библиотека- бива, туй е едно добро начинание.
                      Назкайве.
                      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Направих традиционния панчаревски коледен щолен, наздраве с биричка.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                          Направих традиционния панчаревски коледен щолен, наздраве с биричка.
                          Май си окъснела! Не требеше ли да престои 25 дни преди да става за ядене?
                          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                          Из "Златния телец"

Коментар

Ще се яде на нова година, ко толкоз...

Наздраве!

Коментар

И пак бирка с обеда ...наздраве

Коментар

Ето няма снимки нещо не ще да ми качва компа, ама риба още има, и зет ми е там до 20-21часа, включително на паламуди , но чернокопа свърши а беше приказен...
                                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X