От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Айде, сезонът на черната бира доде.
С препържени таранки и печени картофи. И на чесън, за здраве.
@Ачка, ако това ти е първи сблъсък с Нива-та... щастливец.
К'во да кажем некои, дето за една година боята и свалят...
По груби сметки, една Нива издържа на мойто темпо около 3 години, 80/20 черно/хасфалт. Тая ми е третата... Около 25 000км годишно.
Нивата има ссамо един плюс, ама много голям -
служЕбана е...
Наздраве!!!
Айде, сезонът на черната бира доде.
С препържени таранки и печени картофи. И на чесън, за здраве.
@Ачка, ако това ти е първи сблъсък с Нива-та... щастливец.
К'во да кажем некои, дето за една година боята и свалят...
По груби сметки, една Нива издържа на мойто темпо около 3 години, 80/20 черно/хасфалт. Тая ми е третата... Около 25 000км годишно.
Нивата има ссамо един плюс, ама много голям -
служЕбана е...
Наздраве!!!
[/QUOTE]Така е ,ама като се сетя,че допреди да имам досег с истински джип я смятах за върха на сладоледа....мале,мале.!
Коментар