Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Пък аз днес си загубих времето в София Мотор Шоу...
 Тия неща, дето ми харесаха, ще ми харесват, докато ми се падне джакпота - тогава ще си купя едно-две - ей така - да има.

И понеже бях с приятели ( известни пловдивски състезатели ) и видяното не ни напълни достатъчно душата, отидохме на Дракона, да се донакефим..
 ето

Е, накефихме се яко, имаше какво да се види, замириса на бензин и гуми, и си заслужаваше - определено.

Единственото, което ме натъжи лекинко, че видях стари познати - Ицо Форда, Радо Козлеков - много одъртяли, много...
 Добре, че наблизо нямаше огледало, та не можах да се разплача..

Ха наздраве - с една хубава ракия, която намерих в сейфа с ракиите. И броколи с морковки, чесънче, кашкавал и лютиво пиперче..
 Мнооого хубаво мезе!
 Коментар
- 

Че то направо трезвеник(не ми дава сърце да я пиша тая "дума")Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениедъбово буренце,пийва литър. 

Наздраве.Нищо не мога,и нищо не знам...
 Коментар
- 

Наздраве набореПървоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнениеА наздраве. Ракията я оцветих с карамел. Мерси за идеите. Другия път ще пробвам с чипса. Не че нямам дъбово буренце , ама много е жадно . За месец пийва литър.  На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

И аз имах един такъв ортак за ракията...Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение. За месец пийва литър. 
 Досвидя ми се, и се разделихме..

Падна и ми нащърби теракота, освен основното му провинение, и съответно беше наказано с разсъхване, клетото буренце...
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 137 потребители онлайн. 0 потребители и 137 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

...наздраве
...наздраве  

Коментар