И от мен добра вечер.
Ракия с шопска и маслини. Няма да вярвам на продавачките вече... Онази ми каза, че щом маслините били по-едри-би трябвало да са по-хубави.
Таратанци... На нищо не приличат, и имат дъх на прах за пране... Не, че ще останат де, ама...
Възстановяването върви добре, поне започнах да се храня като хората, а от два дни ме гони такъв глад, че ако ича и едно прасе ще го изям. Само дето пусти мускули не искат да отпуснат и май ще се наложи пак да ме отворят. Аз все се надявам обаче, че може и да ми се размине
И от мен добра вечер.
Ракия с шопска и маслини. Няма да вярвам на продавачките вече... Онази ми каза, че щом маслините били по-едри-би трябвало да са по-хубави.
Таратанци... На нищо не приличат, и имат дъх на прах за пране... Не, че ще останат де, ама...
Айде наздраве.
Будала...
В големите магазини,и някои от кварталните магазинчета,можеш да опиташ не само маслините,и да си избереш...
Наздраве.
Досега четох темата за прокълнатото злато. Бях забравил, че съм писал в нея, но се смях от сърце. Не ми стига ума-как може възрастни хора, някои от които и умни, да вярват в подобни дивотии, и да убеждават и другите, че са прави...
Коментар