Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Добра вечер с чаша студено бело винце. Вчера си заработих една 2-литрова "бутилка от кола с тапа от фанта"
. Наздраве!
П.П. И са кво стана? На никой не му се подмета непотребен диск от брана
!?
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Имам бре,но всичките са "непотребни",100% брак,сцепени,счупени с липсващи парчета по тях.Това при мен се кара докато останат дисковете на аспиринчета,утре ако не забравя ще се разровя да видя дали няма някой цял.Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеИ са кво стана? На никой не му се подмета непотребен диск от брана
!?
Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
И аз искам , даже ще направя и твоя ако намерим два ...наздравеПървоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеДобра вечер с чаша студено бело винце. Вчера си заработих една 2-литрова "бутилка от кола с тапа от фанта"
. Наздраве!
!?
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Адаш, оно още вчера ти предложиха:Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеДобра вечер с чаша студено бело винце. Вчера си заработих една 2-литрова "бутилка от кола с тапа от фанта"
. Наздраве!
!?
Наздраве на сичкото бар, включая и отсъстващите, и четящите.Първоначално публикуван от n960 Преглед на мнениеЕ па Яз! Ама не съм баровец -земледелец...
На ЛС...Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
То на речния аз му викам клен. Та позна де. А аз вече от Ачо знам нещо за морските риби. Кат малки са с едно име, а като порастнат вече им се казва друго. Та в случая-платерина, илария, кефал. Ега не бъркам.
Наздраве!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Това всичкото за един модел ли е!?Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеКат малки са с едно име, а като порастнат вече им се казва друго. Та в случая-платерина, илария, кефал.
Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Тъй де- и паламуда, кат пораснел ставал риба-кон,ъъъ таквоз- риба- тон.Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеТо на речния аз му викам клен. Та позна де. А аз вече от Ачо знам нещо за морските риби. Кат малки са с едно име, а като порастнат вече им се казва друго. Та в случая-платерина, илария, кефал. Ега не бъркам.
Наздраве!
Последно редактирано от dedoKoko; 18-07-15, 23:32.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар