Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Ае на салатка от варени картофки с шункен и майонеза и водкен
    НАздраве
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
      Върху човек може, но върху шофЕр ъъ!
      Не знам откъде е това убеждение у шофьорите, че те са някаква по-висша каста, но определено са в заблуждение. Имам си работа всеки ден с представители на тази професия, и знам за какво става въпрос. Хора с нищо по-различни от всички други професии, да не кажа, че са и по-зле. Което от гледна точка на психологията е много по-лесно за манипулиране.
      То всички са лесни, стига да им знаеш слабостите. А шофьорите си имат своя собствена-убеждението, че са много добри в професията си, и че са малко хората които могат като тях.
      Колко са в заблуда горкичките, и колко лесно се манипулират ако се наложи...

Айде наздраве.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ае на стафд егс ,шункен с котидж сиренце , салаткен и халбен с бирен.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF3558.jpg
Прегледи:1
Размер:153.8 КБ
ID:5665027

Като се знам как съм скаран с яденето и мезенето май котката пак ще намаже.
        Язък за старанието на булката.
        Наздраве с биричка и фаса от пепелника.

Коментар

Тишо, ти сърце нямаш.
          Толкова старание да вложи Уендито, а то да храниш котката...
          Поне от уважение опитай от ястията, те жените много го ценят това. Ако аз бях жена, и бях с теб-не ютия, а направо пушката щеше да играе.
          Геройка е Венди, че те търпи такъв злояд.

Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнение
            Ае на стафд егс ,шункен с котидж сиренце , салаткен и халбен с бирен.[ATTACH=CONFIG]805824[/ATTACH]
            М-м, редко се виждат таквиз манджи.
            Айде наздраве!
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Божко се появи, време е за лягане.
              Лека нощна всички, и да не се напиете много. Малко-може.

Коментар

Коле, всички британски агенции които осигуряват работа на чужденци скоро ще бъдат затворени и жестоко глобявани ако продължат.Това не е расистко, но е с цел да се гарантира работата на британските граждани. Дейвид Камерън има подкрепата на парламента и се пъне да го направи фаст тракин- много бързо.
                Дано стане слоу тракин та твоите лапета да си начешат крастата.
                Кофти е да си дърво без корен, но те са млади и ще се оправят.Пък и на такива млади години се ходи по гурбет, като остарее човек е вече ава гъза работата.

Наздраве Коле!Мнооого целувки от Тишкина на твоята дървеносайколаджист главица.

Наздраве на будните!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Тишо, ти сърце нямаш.
                  Толкова старание да вложи Уендито, а то да храниш котката...
                  Поне от уважение опитай от ястията, те жените много го ценят това. Ако аз бях жена, и бях с теб-не ютия, а направо пушката щеше да играе.
                  Геройка е Венди, че те търпи такъв злояд.

Наздраве.
                  Опитах бе и сега празните чинии ли да снимам....или преялата котка
                  Ти пък кога свари и го написа това, че и глистав ме изкара, диспикъбъл такъв...NED- (това е много секретно закодирано и анкъл Гугъл не го знае)
                  Баси бързия с пръстите, аз един пост по това време го пиша 2 часа с прибежки и препълзявания за бира до мазата.

Хайде наздраве, на който пие по това време.
                  И приличен поздрав (не тематичен) за това ранно утро.

Сухо ми е малко така само студийно с обложката, но пък наживо е много бързо.
                  Няма пълно щастие, нека поне халбите да са пълни.
                  Последно редактирано от тихич; 06-06-15, 00:53. Причина: NED

Коментар

Гледам, че Веси е в бара от няколко часа, а пък мълчи.Сигурно твори до късно, хайде наздраве Веси!

Коментар

Последна бира с поздрав и лека мека!

Наздраве!

Коментар

Този път наистина последна бира.
                        Поздравче с Лед Зеп лайв на най- мощния благотворителен концерт правен някога досега, виновника за който е само Боби Гелдоф.

Фил е на барабаните, Джими Пейдж е натикан като мотика, а Робърт явно държи на ракии.

Изумително състрадание, и на тоя чарити концерт ще видите всички поп и рок звезди известни през 1985-та на сцената.
                        Събрани са милиони за децата на Етиопия,толкова много паунди, че да накарат кралицата да си поиска комисионна или такса на тези пари.
                        Боб Гелдоф подивява, отива при нейно Величество и й казва:have a heart for fuck sake . Ирландски манталитет, не Ивава обноски и етикет с кралици.

В край на сметка и едно пени не отива до гладните деца.Правителството на Етиопия присвоява всички пари и ги похарчва за собствено облагодетелстване.

Няма да казвам лека, че както съм я подкарал може да си мерим кафетата с Колето- което пък ще е най-безсмисления мерак ,щото вари го ,печи го неговото е най,най.
                        Моята бира пък е най-добра и пивкаваНъц тръц.
                        Наздраве!

Коментар

Добро утро!

Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                          Из "Златния телец"

Коментар

Добрутро!
                            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Добро утро !
                              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнение
                                може да си мерим кафетата с Колето- което пък ще е най-безсмисления мерак ,щото вари го ,печи го неговото е най,най.
                                Моята бира пък е най-добра и пивкаваНъц тръц.
                                Виж как правилно си си научил урока-няма по-добро кафе от моето. Браво, отличен, дай си бележника.
                                За бирата изобщо не споря, знам я твоята, супер е, ма не се наемам да казвам коя е по-по-най.

Добро утро, пия кафето, и отивам на село.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X