Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеКольо, що ходиш да се дразниш у "вицовете"?
Какво очакваш да се случи?
А, после ще бучиш, че някой те обанял!
Наздраве, с ракийка и мешана салатка.
Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
Сичките като опърлени бройлери - тея ако са ни съюзници във война - то ше е баси педерастията!
Малийй с тая "Метросексуалност" май се оливат вече - а жените им като на Петко Страшника внучките - яки, гърдати и мустакати!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеТея от Еврогейския съюз ли са да ги ева!
Сичките като опърлени бройлери - тея ако са ни съюзници във война - ...
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеКольо, що ходиш да се дразниш у "вицовете"?
Какво очакваш да се случи?
А, после ще бучиш, че някой те обанял!
Наздраве, с ракийка и мешана салатка.
Какво като са ви дали права да триете и модеЛирате изявите на хората във форума?
Колкото и да се престаравате-няма да промените реалния човек, а нека да не забравяме, че зад всеки ник стои по един жив човек, и по един характер.
Ман лично много започна да ме дразни натягането на модераторите(особено на прясно назначените, които се стремят да се докажат пред началството), и триенето на постове за щяло и не щяло, просто според личното виждане на конкретния модератор.
Иначе поклон пред другата-черната работа която се върши от модераторкия екип, благодарение на това форумът е това което е, но си мисля, че напоследък(може би около година, може и две) започнахте да злоупотребявате с властта си.
Именно това дразни, а аз не съм човек който се навежда, та с рогите...
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЩото започнахте да се мислите за голямата работа.
Какво като са ви дали права да триете и модеЛирате изявите на хората във форума?
.... .... ....
Аз, тук си пия пиенето и си правя раздумка с Приятели.
Наздраве!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеТва са диви американски солджъри и май са ни съюзници, да...
Наздраве!
Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Чакай по още едно, бре! Нема файда от ранолегане.
Та, наздраве!
Е па да зема да си хода и аз, а? Гледам, само Тишо се навърта и пак ще кисне цела нощ, ма он си знае.
Наздраве, Тишо!Последно редактирано от bojitch; 22-04-15, 23:13.Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар