Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Добро утро и от мен!
Благодаря за поздравите момчета!
И честит 8 март момичета!
БЪДЕТЕ КРАЛИЦИ!
/ Опра Уинфри / Дръзнете да бъдете различни.
Бъдете първооткривателки. Бъдете начело.
Бъдете жени, които в лицето на неприятностите продължават да прегръщат живота и вървят безстрашно към предизвикателството.
Приемете го!
Бъдете търсачки на истината и владейте своето кралство, каквото и да е то – Вашия дом, работа, семейство – с изпълнено с обич сърце.
Бъдете кралици. Бъдете нежни.
Не преставайте да раждате все нови и нови идеи
и да се радвате на женското си начало …
Най-горещата ми молитва е за това
да престанем да си губим времето в ежедневна суетня и посредственост … Ние сме дъщери на Бога –
тук сме, за да научим света как да обича…
Няма значение какво сте преживели,
откъде сте, кои са родителите ви – нито пък социалното или икономическото ви положение.
Тези неща са без значение.
Значение има само как избирате да обичате,
как избирате да изразявате любовта си,
чрез своята работа, чрез семейството си,
чрез това, което сте избрали да дадете на света. ..
Бъдете кралици!
Кафенце!
Коментар
-
Те са велик отбор,резили има навсякъде!Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеАчо, как ги измисли точно тия бре? Гледал съм им резила насред София
!
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеАчо, как ги измисли точно тия бре? Гледал съм им резила насред София
!Ми то вчера имаше друг резил насред Сф та затова сигур е сменил картинкатаПървоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеТе са велик отбор,резили има навсякъде!
Наздраве!
Наздраве със загоркен и пушени ребриRAV 4
F650GS
Коментар
-
нееееее....утре пак ще е ЦСКА,НАИ-ВЕЛИКИЯ ОТБОР!Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеМи то вчера имаше друг резил насред Сф та затова сигур е сменил картинката
Наздраве със загоркен и пушени ребри
А у ливър,мие другия любим отбор!
Ще ве видим и вас днес
,в долната шестица!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Аз се завърнах от село, хапнах от снощното зеленце, и сега съм на обедно кафенце.
Чудя се дали да започна да слагам лебедката на гегата, или да се отдам на блажен мързел?..Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Я седни пийни и апни, тя раотата е за другитеПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАз се завърнах от село, хапнах от снощното зеленце, и сега съм на обедно кафенце.
Чудя се дали да започна да слагам лебедката на гегата, или да се отдам на блажен мързел?..
НаздравеRAV 4
F650GS
Коментар
-
Вие с Кольо не пропускате да си кажете: Наздраве един на друг! Нещо ме съмнявате!Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеЧестит празник на всички дами и наздраве за тях!
И на Колето наздраве.

Наздраве!
0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Излязох да се поразходя с паркетника, поокалях го малко, покарах си по заснежен асфалт, повъртях се на задно и 4х4 на една полянка, смених си стопа на Маздата(пак), че ще я пускам за продажба и сега си пия кафето доволен
. Наздраве с кафе.
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 198 потребители онлайн. 0 потребители и 198 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар