Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
    Добре че съм млада
    Да си млада, да си млада, колко да си млада??????

Наздраве
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве!
      Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        ...
        Mного. Поздрави на Веси. Ко стана с операцията, върви ли по план?

Наздраве!
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Наздраве
          Наздраве.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
            Mного. Поздрави на Веси. Ко стана с операцията, върви ли по план?

Наздраве!
            Трябва да видят с какви лекарства ще започнат да зобят Веси след стъргането, та да преценят дали ще могат да я оперират. Но тя каза, че най-вероятно няма да се стигне до лекарства, та се надяваме всичко да върви по план.
            То всъщност май вече не е по план, защото вчера записвали за операциите през цялата следваща седмица. И ако сме закъснели-ще чакаме за по-следващата. Не, че е проблем една седмица де, ще се чака.
            Веси се надява да не и е паднал хемоглобина, че ще трябва да чака да се възстанови, но засега всичко е само догадки. Изследванията ще кажат кое-как. И кога.

Айде наздраве.

П.П. Много, ама друг път.
            То и малко да е-пак ще се ядва, ама вече няма. Нямаааа....
            Аз ли не знам

Коментар

Ей луди млади ...наздраве .......изпратих гостите и сега мога да си допия на спокойствие
              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Коле, успех на Веси! Веси, успех!

Тая вечер нещо се пообърка и сега си пийвам бира и си слушам ей това:

Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Бия си шамари не толкова от страх за нов бан, но от срам и не смея да вляза в бара,две наливни бири дали ще ме престрашат?
                  Отпускам се, пиша една вечер и после си чета пиениците-писаниците след ден два ,на тръни.
                  Това не е живот....майната му,......честито на именниците ,по традиция да ги залеем с вода,не ,ще ги намокря и напия с наливно шуменско,такова имам ,пък и е добра бира макар и с изтекъл срок на годност!
                  Наздраве!

Коментар

А може и един търкал на двора да спретнете, ако държите сват ми далеч от акитата.

Наздраве!
                    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнение
                      Бия си шамари не толкова от страх за нов бан, но от срам и не смея да вляза в бара,две наливни бири дали ще ме престрашат?
                      Отпускам се, пиша една вечер и после си чета пиениците-писаниците след ден два ,на тръни.
                      Това не е живот....майната му,......честито на именниците ,по традиция да ги залеем с вода,не ,ще ги намокря и напия с наливно шуменско,такова имам ,пък и е добра бира макар и с изтекъл срок на годност!
                      Наздраве!
                      Стига се прави на интересен бе, приятел! Ай наздраве и я карай по-спокойно!
                      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                        .....

Тая вечер нещо се пообърка и сега си пийвам бира и си слушам ей това:......
                        Що объркА пак мари Иванке? Наздраве!

Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                        Из "Златния телец"

Коментар

Е, объркана съм аз, кво да праЙш

Наздраве!
                          Кръвна група 0+

Коментар

Тишо, споко бе, докато се държиш нормално(друг е въпросът кое е нормално, и кой го определя, ма вече трябва да си научил кое е)-няма да те къпят насила. Че в този студ банята си е малко предизвикателство, бррр...

Вили, благодаря, ще предам на Веси, но тя би трябвало сама да прочете поздравите утре вечер.

Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                              Е, объркана съм аз, кво да праЙш

Наздраве!
                              Е как объркана, нали уж сте наборчета с Багерчето!?
                              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                              Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                                Е как объркана, нали уж сте наборчета с Багерчето!?
                                Ех, пиене нямате ли си за пиене!

Наздраве!

И на Тихича специялно - Наздраве, братле! Сори за проблемациите, ама нямаше как
                                Кръвна група 0+

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 14 потребители онлайн. 0 потребители и 14 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X