Наздраве, Вили!
Малко се вкиснах, защото забелязах, че не ми гаснат стоп-светлините, докато не бутна педала на спирачката нагоре. Опитах да се навра отдолу но не се вижда добре машинката. Трябва да се сваля кората, а не ми се занимава. Което ще рече, че трябва да се мъкна до сервиза тия дни. Не е кой знае какво, но напоследък всяка допълнителна задача ми е в тежест.
Ти па! А знаеш ли , че ако искам да изляза от моето субару, трябва да сваля джама и да отворя отвън, защото дръжката ми се счупи и не мога да си намеря нова! Пука ти, спокоооо! Пий един тъмен бир, че с тия радлери само се изнервяш!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Аз не пия вече бир, че ще се подготвя за рикий Имаме зелева салатка, ще нарежа малко луканка, ементал, камембер и квото още има и ще позаседнем, ама по-късно. Сега - на кафе
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Оххх. И това сигурно ме чака утре. Не съм се качвала до вилата от преди снега и утре кой знае какво ще заваря там.
Вили, опасявам се, че ако се скапе машинката и престане да включва стоп-светлините, някой джигит ще ме връхлети отзад на някой светофар и ще ме отнесе.
Коментар