Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеИнтересно звучи ... а аз на проста салата от гръцки домати и сиренце ... а аз на проста салата от гръцки домати и сиренце ...наздраве ...наздраве Олио и оцет,това кодирано,Наздраве!Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениесмазка и спирачка...Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус... Олио и оцет,това кодирано,Наздраве!Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениесмазка и спирачка...Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
 Коментар
- 

Недей да хабиш дървата, че зимата ще е много люта. Звездите ми го говорят.Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеНаздраве да е.
 Още мезим, ма тааа печка мноо приспива...

Наздраве!Suzuki Jimny, 1.3, 2009
 Коментар
- 

И какво е туй изоставена?Наздраве!Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеСлед дълга разсотка по окръгот ( ходих да видя какво е това изоставена магистрала ) се прибирам навреме за бирка ...и наздраве ви ) се прибирам навреме за бирка ...и наздраве ви  

Ми стига ръга дЪрве бре!Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнениеНаздраве да е.
 Още мезим, ма тааа печка мноо приспива...

Наздраве с бир шунчица!HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
- 

Ми то само боб да ядеш става ли!Като все една и съща жена да челастриш,от време на време нещо друго така трябва!Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеЕее, Дедо Попе!
 Предаде шункена ти напоследък 
 Наздраве!  

Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар