Стария ми колега , вече пенсионер разправяше като е работил навремето в един цех само със жени. - Влизам в цеха а тия се фалят една на друга коя с какви бикини е ( показват ) ...и една ме забелязва и вика - влезе мъж ...а друга вика , а това е Кольо ...и си продължиха ...та така с многото жени , между другото колегата наистина така се казва ...наздраве , време е за ракийка
Хе - хе, направо си беше така! Наздраве с червено! Отворих си ново тубе .
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Стария ми колега , вече пенсионер разправяше като е работил навремето в един цех само със жени. - Влизам в цеха а тия се фалят една на друга коя с какви бикини е ( показват ) ...и една ме забелязва и вика - влезе мъж ...а друга вика , а това е Кольо ...и си продължиха ...та така с многото жени , между другото колегата наистина така се казва ...наздраве , време е за ракийка
Саше, ако бях аз на мястото на този адаш-тези жени нямаше да има какво да показват. Щото мен жените само като ме видят-и гащите им сами падат
Влизам си по инерция у бара на последно мнение и си казвам кво ми е на душата,публикувам и се оказа,че не съм там дето искам,Наздраве с ракии!
То и аз така, ама нещо ме усъмни силното присъствие на млекопитаещия джедай, та погледнах в коя тема съм.
Иначе и аз замалко да си кажа наздравето в онази богоненавистна тема...
Койо, аз ако не си забелязал, някои ме смятат за жена. И гащите са ми седели здраво закрепени на дупето всичките пъти, когато съм те виждала. Имам свидетели.
Наздраве!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар