Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеКъде сте?
Наздраве с биричка.The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеВеем си паламудите, насам натам.
Наздраве с биричка.
Наздраве!0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеСъщо така аках. Вярвате ли или да кача снимки?
Наздраве
Ама вие си знаете де.
Сядам му, та наздравий!Последно редактирано от dedoKoko; 13-09-14, 18:05.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
И снощи оживях. Излязохме да пием по 2-3 бири, а по едно време се преселихме вкъщи на уиски, като свърши - на бира. После към 2 часа решиха, че им се пие още уиски и отидоха до денонощния. В 3 започнах опитите да ги изгоня от вкъщи и успях около 4. В 5 единия ми звъни на вратата да бил спял вкъщи, ама го изгоних, че вече живее на близо, май е ходил на дискотека ама не помни. В 8:30 се събудих и от 10:30 съм по задачи. Преди малко прибрах и сега се чудя дали да си сготвя едни спагетки.... ама ми са спи та 2 не виждам и съответно много ме мързи. Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеРумбаааааСофия да не ти е Приморско
Разбира се, че не съм се прозявала ..... само се излежавах
Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Лелеее!? Какви работи се пишат тука бе?
Или щото не съм чел усърдно или щото ноо се пие, амааа. ..?
Наздраве де! Водка с тоник, лед и лимон. За мезе "Постен Рамстек с лук".Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 34 потребители онлайн. 0 потребители и 34 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар