Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Снощи под шатрата Вива и Геро го пяха, а Спарки веднага го откри из нета и го пусна по модерния си телефон...Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеКоле,отде го изрови това парче,
 Рабрах, че текста е интересен, и като седнах пред компютъра и аз се поразрових.

Наздраве с бира и някакъв шпек...Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Добра вечер и Наздраве с дива черешова от преди пет шест годин.....ма мноу мека пък люта ей няма вече да има такива ичкии.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
 Коментар
- 

Преди по-малко от 20 години се е подвизавала тази песничка тъдява : :

http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=14356&page=2

Наздраве с червено винце!Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
 Из "Златния телец"
 Коментар
- 

От снощиПървоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеКоле, откога почна да се кефиш на руска чалга?

Наздраве! . Не мисля обаче че е аналог на това което ние имам предвид под "чалга". По скоро си приличат с черното фередже. . Не мисля обаче че е аналог на това което ние имам предвид под "чалга". По скоро си приличат с черното фередже.

И тази страница прегледах с надеждата да има и превод, че някои думи са ми неясни. Но макар и без превод-става ясно какво се пее.Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеПреди по-малко от 20 години се е подвизавала тази песничка тъдява : :

Ооо, как те разбирам... Хем съм пътувал само една трета от километрите които си пътувала ти. След малко и аз ще се предавам.Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеДобра ви вечер!
 Жива съм! ..... и капнала ..... и капнала 
 Наздраве на всички .... Мисля, че аз ще затварям очички скоро! 

Генчев, недей да поясняваш очевидното, ами се стягай, че преди малко с Гришата решихме, че ти ще си организатора на следващата сбирка на бара. Някъде между 8 Декември и Коледа, някъде из централна България. Виж там за вила, цена, за свободна дата, и да започваме да се каним...Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнениеТой на текста се кефи. Наздраве!

Наздраве на всички.Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

И кво викаш - крие се и слуша чалгаПървоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеТой Колчо е скрит чалгар, ши знайти 
 НАздрай !? Наздраве! !? Наздраве!

Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
 Из "Златния телец"
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 158 потребители онлайн. 0 потребители и 158 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар