Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Мале, Тихич, успокой топката, бре

Наздраве с бир!
    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
      Мале, Тихич, успокой топката, бре

Наздраве с бир!
      Наздраве Вили!Съжалявам за глупостите.
      Последно редактирано от тихич; 24-08-14, 16:48.

Коментар

Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнение
        Наздраве Вили!Съжалявам за глупостите.
        Аа, няма проблеми - аз съм ти свикнала

Наздраве!
        Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Ачо донесе паламуди. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1408891938266.jpg
Прегледи:1
Размер:68.6 КБ
ID:5607218

Наздраве
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Повече приличат на цаца,ама айде,ще повярваме!
            Наздраве.
            Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
              Аа, няма проблеми - аз съм ти свикнала

Наздраве!
              Благодарско с поздрав, при избор от две само любими на Джоуви или ........и двете

Наздраве Вили!
              Само хепи тайм, сестричке по бар!

Коментар

С жената заседнахме в мазата,аз на бира- тя на бяло винце и си отвързахме езиците за нашите родини.
                Тя започна с референдума за независимост на Шотландия,аз върнах времето назад с България на 4-ри морета при адаша на бащата,или на косъм Константинопол да е наш.
                После си спомних за третата най-добре развиваща се държава в Европа преди Балканската-от там и за самата нея или война на три граници и пак сме ги правели диви и щастливи.
                Едно само ме натъжава ,че докато Ренесанса е процъфтявал в западна Европа ние сме гниели под отоманско,докато Микеланджело, Бенвенуто Челини, Жан Болоня или адаша му Жан Бернини са творили на свобода.
                Не само в скулптурата, но и в други аспекти, за които някой друг може да се сети.Сещам се за сградите в Свищов и Русе повлияни от австрийската архитектура макар и по турско.
                Обичам си родината ,милея за нея,но ме е срам сега, не за периода на комунизъм в който се родихме и израстнахме, но за това че в желанието да оцелеем забравихме кои сме, и как сега не можем да намерим оправия.
                Честно , много гордости от миналото въпреки целия срам сега, ме държат да кажа, че съм българин.
                Наздраве с бира пак и стига с тия дрънканици, че ще заспите
                Наздраве Българино
                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

С жената заседнахме в мазата,аз на бира- тя на бяло винце и си отвързахме езиците за нашите родини.
                  Тя започна с референдума за независимост на Шотландия,аз върнах времето назад с България на 4-ри морета при адаша на бащата,или на косъм Константинопол да е наш.
                  После си спомних за третата най-добре развиваща се държава в Европа преди Балканската-от там и за самата нея или война на три граници и пак сме ги правели диви и щастливи.
                  Едно само ме натъжава ,че докато Ренесанса е процъфтявал в западна Европа ние сме гниели под отоманско,докато Микеланджело, Бенвенуто Челини, Жан Болоня или адаша му Жан Бернини са творили на свобода.
                  Не само в скулптурата, но и в други аспекти, за които някой друг може да се сети.Сещам се за сградите в Свищов и Русе повлияни от австрийската архитектура макар и по турско.
                  Обичам си родината ,милея за нея,но ме е срам сега, не за периода на комунизъм в който се родихме и израстнахме, но за това че в желанието да оцелеем забравихме кои сме, и как сега не можем да намерим оправия.
                  Честно , много гордости от миналото въпреки целия срам сега, ме държат да кажа, че съм българин.
                  Наздраве с бира пак и стига с тия дрънканици, че ще заспите
                  Ще ти спирам бирата!

Наздраве!
                  0осем9осем7шест0осем7едно
                  Миро

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                    Ачо донесе паламуди. [ATTACH]735040[/ATTACH]

Наздраве
                    Наздраве ти , и на Ачо наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                      Повече приличат на цаца,ама айде,ще повярваме!
                      Наздраве.
                      Че то кво друго да хванеш в нашето черно море,освен цаца и делфини.
                      Митак, вкусвал съм делфинско филе изсушено и еленското пред него не струва,но как бе мамка му ще убиеш делфин,това само индивид с 10% мозък може да го направи.
                      Друго на ръка, че делфините използват 20% от мозъка си и май ще се окажат по умни и добри от нас.
                      Наздраве дЪ е!

Коментар

Пълно щастие....Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1408894638878.jpg
Размер:79.6 КБ
ID:5607239

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uploadfromtaptalk1408894791960.jpg
Размер:105.1 КБ
ID:5607240

Наздраве
                        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Морските , време е за ракийка Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка2607.jpg
Прегледи:24
Размер:180.9 КБ
ID:5607244 наздраве

Коментар

Ах само да се домъкна до Приморско,и първата ми работа ще е да се нацепим с Гриша, после мъртъв пиян ще го замъкна да му татуират на гьза:Обичам Мусака
                            ако ще и на моя да напишат:Обичам пълнен пипер
                            Мамка му Гриша може и чарити да му праснем
                            Тъй е мамка му ,като не сме заедно и през нета думите нямат или губят стойност
                            ппппп Гришони да не си взел Гришоеба ,ква е тая дървена играчка?

Коментар

Ааааайде, наздраве!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Мале, Гришко, колко ти отива!

На ракийка!

Наздраве, морски и всички останали
                                Кръвна група 0+

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X