Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеСват ми, напазарувах и то не всичко и имам проблем... Багажника е вече пълен. Ще изчистя прахоляка, дано се отвори място.
Наздраве
НаздравеЗаминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Пък днес дедо поп идва до един сервиз в съседство, и почерпи бира. Немска някаква(така поне пишеше), ама топла.
След два-три часа в камерата на хладилника си я изцоцах с огромен кеф.
Доста добра ми се видя, отче откъде се купува тази бира, и каква е цената и?
Сега съм на ракийка, наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Днес в сервиза идва един шофьор, с тревога, че "на пет хиляди оборота на МАН-а" светвала лампата СТОП, и лампата за маслото.
Ние:5000?..
Единия колега се досети
-Да не би да са 500 оборотите?
-Ам де да знам бе, там нали пише 5, и още нещо, не му разбирам...
А човекът е на видима възраст към 60, явно с доста дълъг шофьорски стаж, и да не знае на какви обороти върви двигателя?..
Прав беше бат Бойко кат викаше, че мат'риала е лош...
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
При мен на 5000 нищо не светва. Веднъж след продължително каране на около 4000 ми светна за секунда лампата на маслото, но само за секунда. Кво му е при 5000 да светва нещо, е ся при дизела е различно.... Наздраве!Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Мт'ряла си е добър, Коле.
Ние сме наследници на последния добър мат'рял.
Не трябва да съдим старците, че са ни възпитали така.
Също и че с напредването на годините, все по-трудно влизат в час с неща, които за нас са елементарни.
От личен опит говоря.
н
Не сядам да пия почти никога със стария Тигар, щото той си знае три приказки:
" Я с Жигулата..."
"Я с Катерпиляро..."
"Я като бех у Либия..."
" Я с Кировецо..."
Ама с един джиесем или телевизора не може да се справи.
Нямало термостати за различните климати според него...
Ама си го обичам и такъв.
Да сме живи и здрави!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Ми не, не е добър и не е в едно поколение проблема. Напротив, младото поколение е по-добър материал, но трябва да се сблъска първо с живота. Без да искам да обидя никой, младото поколение не помни комунизма и е по-малко обременено. Да сменим темата... Наздраве!Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНе трябва да съдим старците,
че с напредването на годините, все по-трудно влизат в час с неща, които за нас са елементарни.
Наздраве да е!Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
-
Не Саше, не е така.
Не може да си шофьор с 40 години стаж(примерно, важи и за тези с 40 дни), и да не знаеш най, ама най-елементарни неща за машината която караш. За мен нормалното е да се поинтересуваш кое как работи, какви са му основните характеристики, и да разчита елементарните неща по таблото. Все пак работи с тази машина(камионите са работни машини, а не коли за забавление), и би трябвало да я познава добре, за да може да се справя добре.
А нашия не може да сметне, че щом на оборотомера има знак "х100" би трябвало да умножи цифрата 5 на която стои стрелката именно по 100. Ама не, много по-лесно е да свие рамене и да каже "аз не му разбирам"... Зер мисленето е много труден процес.
Хайде този дядка да речем е на години и мозъка му работи бавно, но и сред младите е пълно с такива "неразбиращи". Вместо да са любопитни и да се опитат да научат нещо ново...
Ама нали там мисленето...
Майната им, то си е за тяхна сметка.
Наздраве, вече на биричка след превъзходната пица която жената и снахата сътвориха.
Знам, че по твоите стандарти тукашните пици не са пици, но толкова могат.
Дай някаква оригинална рецепта за хубава пица.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 14 потребители онлайн. 0 потребители и 14 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар