От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Тего те първият резултат Прав се оказах за Шумен и почти уцелих годината докато е бил химн. Помни кучето, помни
Наздраве
Тихич, марша не го помня целия, но за набиването на крак не си прав - като бомбе, някъде след Клетвата, се появиха едни гвардейци и ни строиха на плаца. Вдигай тоя крак като женски и го налагай като чужд по асфалта половин ден. След обяд ме викат в ротната и казват, че заминавам за София да ставам гвардеец (тогава всъщност разбрах пред кои съм набивал крак), прозорецът беше отворен, с един скок през бюрото на ротния-та на плаца. Крих се до вечерна проверка... Арест пет дни и си останах част от Радио Технически Войски 

Първоначално публикуван от Кольо

Преглед на мнение

Наздраве

Тихич, марша не го помня целия, но за набиването на крак не си прав - като бомбе, някъде след Клетвата, се появиха едни гвардейци и ни строиха на плаца. Вдигай тоя крак като женски и го налагай като чужд по асфалта половин ден. След обяд ме викат в ротната и казват, че заминавам за София да ставам гвардеец (тогава всъщност разбрах пред кои съм набивал крак), прозорецът беше отворен, с един скок през бюрото на ротния-та на плаца. Крих се до вечерна проверка... Арест пет дни и си останах част от Радио Технически Войски

Страхотни хора,евала!Много се радвам че се видяхме на живо,а не само през нета!
Страхотни хора,евала!Много се радвам че се видяхме на живо,а не само през нета! Наздраве!
Наздраве!

!Момичето е от Царево(добре е Дида не чете тук),а такива хубави бяха като фланелата ги криеше!
!Момичето е от Царево(добре е Дида не чете тук),а такива хубави бяха като фланелата ги криеше! Ма ще го преживея,още е началото на сезона!
Ма ще го преживея,още е началото на сезона!

Коментар