Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Бат Тишкин Я съм малък...ма то да ти е кеф не само да ги слушаш.но и да ги гледаш!Те си "играят" с песента,с микрофона,направо си им идва отръки!Родени само за това и за нищо друго!Евала!Наздраве!Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеHONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Жив и здрав Аче ,да живеят бачкаторите и долу пуситата.
А иди обяснявай, колко е сладка бирата с пот в халбата?
Наздраве с повторка.
Ситуацията ми е ясна отвсякъде и нищо няма да я промени.
Бе само да сме живи и здрави тая година на събора ще трябва да си стиснем ръце май за секунди и наливната ще я оставя на Колето заради рожденния му на 17-ти.
Супер мразя Софетата и Господ трябва да ги мори по сериозно,баси цяла държава си пати от тия боклуци.Евала на никой и само с рогите напред.
Наздраве на бара!
Само бара не закачай Господи,амин
Коментар
-
Да не говорим ако деца се правиха с тази скорост!Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеЦел половин сат не мога изчета кво сте правили от вчера.
Те това се вика производителност! Ако и плащаха, всичко в бара да е мильонер! 
Айде наздраве!
Дръпнатите нямаше да ни стигнат!Наздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Добър вечер и наздраве! Ако някой не му е добра и нещо не го устройва, ще се наложи да... си го преместя!
Брат'чеда беше обещал да ме спасява тая вечер, ама никакъв не се обади....
Пак наздраве!
Коментар
-
Гений ти с четка баданарка ли ме визираш или с твърдо кохинорче h1Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеДобър вечер и наздраве! Ако някой не му е добра и нещо не го устройва, ще се наложи да... си го преместя!
Пак наздраве!
?
Гони нудейда пич.
Жената ми крещи внимавай какво говориш, аз отговарям игнор дем.
Пълен масикър ,но куул ин дъ ганг.Наздраве!
Коментар
-
Нееее ти си брат.Наздраве майна!Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар