Не знам каква е ситуацията, но съм сигурен че Колето сам си ги е вадел досега, с ръждива стружка до два часа търпиш и няма траене,гадното е да ти влезе от уплетката на диска и с седмици те дразни отиваш в бърза помощ и нищо не намират и само на очен доФтор.
Ама тъй става като някой се мъчи да те щипе през тениската
Баси ще дам да ме щипеш само гьоза оправи
Наздраве Коле.
Наздраве на всички!
Верно. В дървена глава само дървояди и други бръмбари. Стой далече от райд.
Наздраве!
Напротив. Пръскам се сутрин профилактично. И пий една ракия да се успокоиш. Другия вариант е да седнеш по турски с длани върху коленете, обърнати нагоре и ръмжиш, ама тихо. Мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм Само гледай да не те надушат ония с белите престилки.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
.... Другия вариант е да седнеш по турски с длани върху коленете, обърнати нагоре и ръмжиш, ама тихо. Мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм ....
Бе аз ръмжа, ама не точно в тая поза и по тоя начин. Та ши си сипа още един ракий.
А тея с белите престилки ако ме хванат, дори да ме измъчват, няма да Ви предам!
Наздраве!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Напротив. Пръскам се сутрин профилактично. И пий една ракия да се успокоиш. Другия вариант е да седнеш по турски с длани върху коленете, обърнати нагоре и ръмжиш, ама тихо. Мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм Само гледай да не те надушат ония с белите престилки.
Гледай да не ти се отвори отходната тръба, вместо чакрите...
Наздраве!
Коментар