Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Ако някоя съботна вечер, след обилна вечеря, някой ви хване и абсолютно насила ви завлече в Рок'Енд'Рол-а, и ви накара да изпиете 4 бири и да танцувате до 3 сутринта, да знаете - мнооого е гадно и рискувате на следващия ден да се събудите ей по това време!
На кафе!
Честит 1ви Юни!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Само метъл и биричка
Това ми пълни душата ,че има маса за всеки в бара.
Тежките на деня от първия бар може да се бъзикнат с тия от третия, но залюпен в трета глуха пак ще им надуя ушите.
Няма такъв принцип за ерархия или кой пръв влязъл,вярвам, че тия с които пием в бара- правим бара.

Нека по следващото парче е метъл трашинг мет, направо ще си изям цървулите от яд ,че не мога да си довърша окопаването на царевицата.
Наздраве да е!
Последно редактирано от тихич; 01-06-14, 16:11.
Коментар
-
Хих ...днес ви бил разтоварващ ден без закуска, а
Ми това щото аз снощи бях на наборска среща - 8 - ми клас .... колко години, няма да ви кажа
.... та станах сутринта към 11.30 
Видях се с Фани, пихме бира, кафенце, сладоледче
Та така .... малко да ни починат коремчетата и тръгваме за София.
Наздраве на пияндурите
Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Добрата стара музика тотално се изроди в нов ужас, баси не остана нищо читаво истинско на тая земя.
Без партенки останах да ровя за акваланг и малко трудно ще ме разберат братлетата от бара, но с Джетро всичко върви в тотален унисон и криейтив.
Намерих поздрава за Сончето.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеТарга, ко направихте на кушийката?
Наздраве!
Първо място. Наздраве.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Тази година не се ли загубихте между лентитеПървоначално публикуван от targa Преглед на мнениеПърво място. Наздраве.
Наздраве.Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар