Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Наздраве с биричка и варено агнешко дробче за мезе.
Днес отново не можах да вляза да сея, заради прекалената влага( почти през ден вали), но поне свърших друга полезна работа, заколихме едно агне за Великден.
Голямо брагодарско на Гената за линка снощи,след празниците тишкин ще е с химически нужник в мазето,което автоматично ми дава една звезда
Наздраве!
Коментар
-
Браво , Вили!
Тука никой нищо не казва за боядисване...
Виве, ...
Сещам се как на един приятел в Италия му бяха боядисали яйцата след предпразнична тренировка за великденския запой.
С червилото на една другарка съучастничка.
Човека щеше да получи удар на сутрината.
Айде, наздраве!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеИ аз на ракийка с айранче. Явно не съм сбъркала снощи и баш помпата на съединителя е пътник, горе при педала. (За Кольо - работния цилиндър е здрав).
Наздраве!Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
АСК Ален Мак
Коментар
-
Браво, Вили!
Аз рано сутринта преди работа боядисах едно червено яйце за да спазя ритуала
Останалите - в събота.
Докато се прибера - замръзнах. Толкова студено не ми е било и през декември!
@ Тишо, честито!
Наздраве!Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Доста е интересна традицията с яйцата по Великден и в другите страни.
Например в Шотландия също ги боядисват, но на Великден децата ги търкалят по земята, което символизира претъркаляния камък на Божия гроб.
Умирам за хот крос банс ,друга традиция за празника като нашия козунак.
Бирено наздраве!
Коментар
-
Така, починах си от яйцата, запрятам ръкави да спретна салатка - разполагам с домати, краставици, пресен лук, магданозче, сиренце и маслини - мисля, че ще стане като за една ракийкаТака, докато се изпекат пържолите във фурната, де!
Наздраве!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеУх... на бира съм, ама ще грея ракийката, май. Баси студа.
След малко и засядам с краставици, докато станата пружолете с ориза и обръщам на червено...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеАз я хвърлих у фризера, ти ще я грееш... Бъди мъж, пий я ледена!
След малко и засядам с краставици, докато станата пружолете с ориза и обръщам на червено...
Наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар