Изобщо не го мисля бе. Знаеш ме. И аз те знам.
Затова и те бъзикам, макар да знам, че на чужд гъз... Ама ти знаеш, че го знам, та знам, че няма да се сърдиш.
А коконите-кралици(в моя случай се държеше като принцеса де) ги има предостатъчно, но сред тях се намират и свестни средностатистически. Друг е въпросът какво се разбира под "свястно". Но в повечето случаи никоя/никой не покрива критериите на другия 100%, и се налага да се правят компромиси в името на семейния мир. Колко пъти съм попържал наум, и на глас като съм в гаража или на нивата, ама в къщи си цари разбирателство.
И с жената съм сигурен, че е същото, даже тя май повече търпи, щото тя колкото и да е чешит(а не е като да не е)-аз съм поне по две.
Абе важното е да попаднеш на когото трябва.
@ Вива-изобщо не съм се размечтал, това си е практика при мен откак съм тръгнал по горите.
Отначало ръмжеше, че съм окалял дрехите които съм облякал сутринта прани и огладени, ама после свикна. След една кална разходка(единствената в живота и) видя за какво става въпрос и вече не мърмори. Поне не много де.
Иначе другото-за кафето, целуването и другите глупости се случва не само след разходка, ами и в нормалното ежедневие.
И аз така правя Ачо, ама...
Аз съм казал.Шитът и на луната да се кАчи, пак шит ше си остане.
Не им се коси, зер файда нЕма.
Айде, наздраве!
Наздраве, Дедо Попе!
Блажиш ли?
Мани,да не говорим като обикалям Странджа на какви гледки съм се натъквал,и по колко часове съм чистил след такива "природообичащи" създания!Яли,пили и се веселил и след тях потоп,станали и си тръгнали и всичко разпиляно!Това го чистих скоро,напълних куфара на МАтора и като минавах през Граматиково ги изхвърлих.Ае наздраве че......
Изобщо не го мисля бе. Знаеш ме. И аз те знам.
Затова и те бъзикам, макар да знам, че на чужд гъз... Ама ти знаеш, че го знам, та знам, че няма да се сърдиш.
Наздраве.
Как ще се сърдя бре,аз на жИната ще се разсърдя ма на теб-НЕ!Иначе е тъка,без компромиси не може!Ае наздраве!
Вива е права, ама хайде, от мен да мине. Не сте се размечтали.
Ударили сте го на социологически и психологически разсъждения за връзките между половете и съотношението свестни/несвестни индивиди.
Наздраве!
Коментар