Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Не се сещам кога е било, ама е пропуск-как така няма да кажа наздраве... Освен на чалгаря долен Генчо.Първоначално публикуван от Malkiya Rumba Преглед на мнениеЩот' ти рекох да речеш наздравею, ама ти тврда глава, не рече. Ш'черпиш.
Ама няма да черпя
.
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Чужда ми е медицината. Какво представлява багерната болест?
Ще черпиш.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАма няма да черпя
.
Коментар
-
И аз те обичам! Чакай да потърся поздравче...Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеНе се сещам кога е било, ама е пропуск-как така няма да кажа наздраве... Освен на чалгаря долен Генчо.
Ама няма да черпя
.
Наздраве.
Наздраве!
Коментар
-
Коментар
-
Наборе, за кви мъди стаа на въпрос бре?Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеЕдин бърз отскок до мазата- да напълня бутилка бира и съм като новороден
......Бирата е моето ре-мъди.
Наздраве систърс и братлета!

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеА някои работихме и днес.!Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАе.............:
[ATTACH=CONFIG]684290[/ATTACH]
Жоре, върху такава колежка да ги ева, и за бих работил цел ден!
Наздраве да ва ева!
Жоре и на колежките наздраве, да ги ева сичките да ги ева!
Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Големи изпразнителни мерки брат,ама само Жорето е виновен, без юлар да подкара тая млада кобилка за гривата и да дразни.Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеНаборе, за кви мъди стаа на въпрос бре?
Сега впрягам моята руса хафлингерка и ще си избия Жоровите съблазни
Мани, че стои до мен и чете и попива всяка дума, баси на къв език ще се научи?
Дива история, за толкоз години не успях да я науча на български и май сега в бара ще изкара кетап.
Наздраве!
Коментар
-
Ей, леко с колежката и двамата, още няма 18. засрамете се...Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеЖоре, върху такава колежка да ги ева, и за бих работил цел ден!
Ае...........Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар